Legközelebbi eseményeink


Látványos és agresszív játékkal győzött a MEAFC-Miskolc!

2019. január 05. (szombat) 14:48

A visszatérő Galló Márk és Tóth Viktor is bíztatóan mozgott az U-20 gárda elleni házi edzőmérkőzésen.

MEAFC-Miskolc – MEAFC-Miskolc U-20 108-73 (30-26, 19-16, 33-19, 26-12)

Felkészülési mérkőzés, Miskolc, Körcsarnok, 65 néző.

Vezette: Domán István, Lónáth László.

MEAFC: Takács D. (8), Tóth B. (13), Kopasz (13/9), Lippai (22), Béres (14). Csere: Galló (16), Tóth V. (11/9), Takács Zs. (11). Edző: Drahos Gábor.

MEAFC U-20: Orliczki Mát. (11), Orliczki Már. (3/3), Szőke (13/3), Homoki (18), Orliczki B. (21). Csere: Hartman (4), Gadus (3/3), Pap. Edző: Tóth Gábor.

 

Drahos Gábor: El lehetett fáradni a mai munkában. Küzdeni tudásban, sebességben és labdajáratásban a tervezett szint környékén mozogtunk. Fontos, hogy Galló és Tóth is újra velünk van, ez pedig a csapat dinamikáját is az eredetileg tervezett alapokra helyezheti. A túloldali játékosokról is remek visszajelzés volt a meccs, így lesz mit elemeznünk a folytatásban.

Tóth Gábor: Úgy gondolom, hogy mind a két csapat számára hasznos volt a mérkőzés. Elég sokáig jól tartottuk magunkat, azonban ahogy fáradtunk az agresszív védekezés ellen egyre több eladott labdánk lett, amiből könnyű kosarakat szerzett az NB I-es csapat. A második félidőben kiütköztek a hibáink, ami sok rossz passzt és rossz döntéseket eredményezett, ezen kell javítanunk a jövőben.

 


Forrás: Youtube.com

 

 
Forrás: Youtube.com

 

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk