Legközelebbi eseményeink


Lépésről lépésre közelebb!

2018. november 28. (szerda) 22:13

Ismét egy nehéz fordulón vagyunk túl.

MEAFC Cápakölykök – Szerencsi Darazsak 71-72  (10-21, 23+2-15+5, 17-22, 19-9)

MEAFC: Oleár (18), Lengyel (11), Burony (8), Juhász (7), Sulkovszki (7), Gyarmati (6), Csiky (4), Dócs (4), Horváth (3), Gönzöl (2), Váradi (1), Schmiedecke. Edző: Lugosi Zsuzsanna.

Szerencs: Lesó Ár. (22), Pálinkás (21), Lesó Ák.(15), Szolnoki (8), Pankotai (3), Erdélyi A. (2), Jámbor (1), Nagy Á., Cseresznye, Erdélyi B, Hák, Kolosai. Edző: Nagy Lajos.

 

DVTK Akadémia – MEAFC Cápakölykök 36-53  (5-14, 12+5- 11+3, 7-22, 7-3)

Miskolc: Deli (13), Márkusz (6), Gelsei (5), Keller (4), Berzy (3), Tóth (3), Tatai (1), Prepop (1), Medgyesi, Ócsenás, Supák, Szarvas. Edző: Ambrus Erzsébet, Gál Norbert.

MEAFC: Oleár (18), Orosz (7), Dócs (6), Horváth (4), Schmiedecke (4), Váradi (4), Csiky (3), Lengyel (3), Gyarmati (2), Juhász (2), Gönczöl, Sulkovszki. Edző: Lugosi Zsuzsanna.

 

Lugosi Zsuzsanna, edző: Ismét egy nehéz fordulón vagyunk túl. Az örök rivális – szerencsi darazsak- ellen egy hajszányival maradtunk most le. A tavalyi szezonban 15-20 pontokkal győztek le minket, azonban kezdünk felzárkózni. A mostani fordulóban csak 1 pont volt a differencia! Köszönhető a jó védekezésünknek illetve a tudatos csapatjátéknak. A problémákat mindkét meccsen a 20%-os büntetőszázalékok okozták, illetve egy-két rossz időben jött fault.

A második mérkőzésen jött a papírforma, de a játék képe kicsit megborult az elején, az előtte lévő vereségtől. Sok kihagyott helyzettel, technikai hibával kezdték a mérkőzést, de a második félidőre tisztult a kép és továbbléptek a vereségen.

Ezúton is szeretném a fiúkat nagyon megdicsérni a munkájukért, amit végeztek a mérkőzéseken. Külön szeretném kiemelni a „mélyvízbe” bedobott fiatalokat, Orosz Leventét és Burony Bálintot , akik tudtak élni a megkapott lehetőséggel, ebben a fordulóban az „A” csoportban. Nagyon jól beépültek a játékba, követték az eseményeket és bizonyítottak nekem is és a csapatnak is, hogy igenis ők is kopogtatnak a 12-es keret ajtaján!

Levonva a konzekvenciát, a képzeletbeli „Kosárlabdás ellenőrzőbe” mindenkinek beírnék két csillagos 5-öst!

Egyet a csapatmunkáért, egyet a küzdeni tudásért!

Hajrá fiúk! Legközelebb sikerülni fog !!

HAJRÁ MEAFC!

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk