Legközelebbi eseményeink


Magyarország legjobb 20 serdülő csapata között a MEAFC!

2018. május 06. (vasárnap) 22:00

Fiú Serdülő bajnokság, Országos Főtábla V., "M" csoport

OSE Lions „A” - MEAFC Jezsuita  83 - 63  (34-12, 18-12, 27-15, 4-24)

Oroszlány: Szabadfi (23/3), Árva-File (18), Kicsák (10), Vasi (10), Lincmaier (8), Mester (8), Ungvári (4), Geiszt (2), Baliga, Czermann, Jánni, Turbucz. Edző: Kláris Zoltán.

MEAFC: Csomós (15), Geszti (15), Gadus (12), Vass (10), Szabó (4), Búza (3), Haskó (2), Kövessy (2), Jármi, Megyesi, Papp, Veit. Edző: Vukicevic Milen, Cserhalmi Ede.

Vukicevic Milen, vezetőedző: Az első mérkőzésen egy jó szerkezetű csapattal találkoztunk. Nem tudtuk felvenni velük a fizikális és technikai versenyt. Kicsit álmosan is kezdtünk, biztosan az utazás is hatással volt a csapatra, de ezek ellenére örülök, hogy a negyedik negyedben felébredtünk és tisztességes vereséget szenvedtünk.  A fiúk mindent megtettek, de látszódott, hogy az ellenfél játékosai már több éve kosaraznak.

 

MEAFC Jezsuita – Körmendi Törpördögök    60 - 63  (9-18, 14-17, 18-24, 19-4)

MEAFC: Csomós (18), Geszti (13), Vass (12), Gadus (11), Búza (4), Kövessy (2), Haskó, Jármi, Megyesi, Papp, Veit, Szabó. Edző: Vukicevic Milen, Cserhalmi Ede.

Körmend: Kiss (14), Szakonyi Ba. (12), Szakály (9), Nagy (8), Tóth-Erdei (6), Vrgovics (6), Holdosi (4), Herczeg (2), Szakonyi Bá. (2), Horváth, Frigy, Szabó. Edző: Érsek István, Gál László.

Vukicevic Milen, vezetőedző: Nagyon rosszul kezdtük a meccset, megengedhetetlen hibákat vétettünk, amit az ellenfél kihasznált és ennek köszönhetően három negyeden keresztül uralta a párharcot. Amint csökkentettük az eladott labdák számát és koncentráltabban kezdtünk játszani, rögtön fel tudtunk zárkózni és nagyon kevés hiányzott ahhoz, hogy nyerjünk. Meg kell tanulnunk, hogy a meccs kezdetétől a végéig koncentrálni kell a játékra, hogy ne legyünk a saját hibáink áldozatai.

 

Kaposvári KK „A” - MEAFC Jezsuita  85 - 90  (24-24, 18-14, 15-24, 28-28)

Kaposvár: Karabulut (41/3), Tóth (16), Kistankó (9), Marics H. (8), Lévai (5), Ilia (4), Garai (2), Balogh, Bátorfi, Brunner, Marics Cs, Széki. Edző: Juhász Levente, Monok Tibor.

MEAFC: Geszti (37), Gadus (27), Vass (16), Csomós (8), Szabó (2), Búza, Haskó, Jármi, Kövessy, Megyesi, Papp, Veit. Edző: Vukicevic Milen, Cserhalmi Ede.

Vukicevic Milen, vezetőedző: Ez a harmadik meccs sorsdöntő volt, mert a 4 pontos győzelem már Magyarország legjobb 20 serdülő csapatai közé vitt. Ezért a győzelemért nem csak a hazai ellenfél ellen kellett megküzdenünk… A fiúk ezzel a tudattal minden tőlük telhetőt megtettek a győzelemért. Nagy elismerés illeti meg őket, hiszen annak ellenére, hogy több meghatározó játékost is kipontoztak és 56 büntetőt fújtak ellenünk, le tudták győzni mindezt és a végén meg tudták nyerni a mérkőzést. Ez után a meccs után mindenki érettebb lett, mert rájöttek, hogy a kosárlabda nem csak egy játék. Gratulálok a fiúknak a nagyon szép eredményért!

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk