Legközelebbi eseményeink


Miskolci sikerek a szenioron!

2018. május 09. (szerda) 05:57

Ha egy gépezet egyszer beindul, akkor bizony nincs megállás! Ezt tartja a bölcs népi mondás, és lefordítva az asztaliteniszezés nyelvére, valóban ül a fenti megállapítás.

Kezdjük az NB III Észak-magyarország B csoportos bajnoksággal! A pontvadászatban szerepel a Miskolci EAFC I csapata is, amely hetek óta jó formában játszik és sorozatban szerzi a győzelmeket. A bajnokság 16. fordulójában a Sárospatak együttese látogatott Miskolcra, és olyan eredmény született, amilyenre az egymás elleni összecsapások során a korábbi években soha nem volt még példa. Tessék megkapaszkodni: a miskolciak 18-0 arányú győzelmet könyvelhettek el, és tették ezt annak ellenére, hogy a vendégek azért nem gyerekcsapattal érkeztek: soraikban szerepelt Engi Gábor, Rajz István, Kruj Géza, valamint Lovászik János. Akik járatosak a sportág berkeiben, azok pontosan tudják, hogy ennél a négyesnél a vendégek erősebb alakulatot nem tudtak volna kiállítani.

Csakhogy ez egyáltalán nem zavarta meg a miskolciakat (Li Hongyang, Sztupák Zoltán, Tóth Tamás és Mészáros Attila szerepelt), akik egyetlen mérkőzést sem veszítettek. És Fortuna is melléjük állt, ugyanis a bajnokság hajrájában ezzel a győzelemmel a MEAFC I átvette a vezetést a bajnoki táblázaton!

Persze, ehhez az is szükségeltetett, hogy az Andornaktálya legyőzze a Tiszaújváros gárdáját! Nos, a csoda bekövetkezett, a hevesi alakulat 10-8 arányú sikert könyvelhetett el, így a miskolciak immáron inkább csak elveszíthetik a bajnoki címet. Május 12-én a Szerencs II látogat Miskolcra, egy héttel később pedig a MEAFC játszik Ózdon, az ellenfelek eddigi szereplését elnézve aligha lehet gond a dupla siker begyűjtése. Márpedig ez azt jelentené, hogy a következő idényben a MEAFC az NB II-es mezőny tagjaként vághatna neki a pontok gyűjtésének!

X

Rendhagyó szenior versenyt rendeztek Miskolcon. Az E/4-es kollégium tornatermében a szenior korú játékosok csatáztak egymással, és érdekes, hogy minden férfi számban miskolci sikert jegyezhettünk fel! Ezek közül Tóth Tamás sikere emelhető ki, ugyanis azt a Licsák Leventét verte meg a döntőben, aki korábban magasabb osztályban is szerepelt. Igaz, mostanság már nem viszi túlzásba az edzések látogatását, azonban így is jó játékerőt képvisel.

Eredmények. Női bajnokság: 1. Szenkatolnayné, 2. Ádám Ilona, 3. Király Béláné (valamennyien Miskolci Szív Egyesület). Női páros: 1. Ádám, Implon, 2. Szentkatolnayné, Király.

Férfiak. 40-49 egyes: 1. Tóth Tamás (MEAFC), 2. Licsák Levente (Raifeisen), 3. Szép Szabolcs (Miskolci EAFC), 4. Vibranyec Tamás (Holcim). 50-59 évesek, egyes: 1. Dolenszky István (MEAFC), 2. Bogyay Ferenc (MEAFC), 3. Csonka Csaba (Sajókeresztúr), 4. Erdődi István (MEAFC). 6069 évesek, egyes: 1. Tamás László (MEAFC), 2. Barak Viktor (Ózdi ASE), 3. Urbán Balázs (Nagybarca), 4. Gácsi Miklós (Holcim). Férfi páros: 1. Tóth T., Licsák, 2. Erdődi I., Tamás L., 3. Dolenszky, Bogyay, 4. Vibranyec-Ragály.

D.L.

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk