Legközelebbi eseményeink


Motiváltan kezdtük a tavaszt

2018. február 27. (kedd) 22:46

Kelet régió - alsóház "B" csoport - Fiú Junior, Regionális

Nyíregyházi Sportcentrum/B – MEAFC/B   54-50 (16-12, 9-7, 11-17, 18-14)

Nyíregyháza: Mohácsi (20), Zöldesi (15/3), Gacsályi (8), Karakó (6), Szabó (1). Csere: Farkas (2), Marjay (2), Ficsér, Soós, Szabó. Edző: Kovács Tibor.

MEAFC: Burján (14/6), Takács (14), Pallai (8/6), Klaisz (2), Ács. Csere: Sznagyik (10/6), Ragályi (2), Rákosi, Szőke. Edző: Gulyás László, Szollár Gergő.

Gulyás László: A tavaszi első mérkőzésünket egy idősebb és képzett játékosokból álló (hiszen ez a junior bajnokság),  az előző évadot a  felsőházban végigküzdő csapattal játszottuk. Nagyon motiváltan, jól kezdtük a mérkőzést. Jól védekeztünk és vezettünk, ellenfelünk időkérése után zónavédekezésre váltott.  Ez időlegesen kissé megzavarta a támadásaink ritmusát, de összességében jól tartottuk magunkat, főleg a végig jól működő csapatvédekezésünknek köszönhetően. Ellenfelünk 8 pontos előnyben is volt, de kitartásunknak és a harmadik negyed játékának köszönhetően egyenlő állásról fordultunk az utolsó negyedre. Végig megtartottuk az esélyünket a győzelemre, de nehezen alkalmazkodtunk a helyi játékvezetéshez, amiben nekünk mintha kisebb mozgástér jutott volna. Ezt talán a 4 kipontozott emberünk is mutat, de voltak a végjátékban olyan labdák, amelyeket saját hibánkból nem játszottunk meg tökéletesen és ezek nekem talán még jobban hiányoztak a végelszámolásnál, mint az elmaradó korrekt játékvezetői ítéletek.

Összességében nagyon jól dolgoztak a fiúk, a végjáték hibáiból pedig nyilvánvalóan tanulnunk kell. Biztató, hogy nagyon sok tartalékot érzek még a játékunkban.

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk