Legközelebbi eseményeink


Négy szettben győzött csapatunk hazai környezetben

2018. január 23. (kedd) 06:04

A férfi röplabda NB II keleti csoportjának 12. fordulójában hazai környezetben fogadta csapatunk a Gyöngyösi RSE gárdáját.

Az első szettben magabiztos játékot mutatott csapatunk. Nagyszerű nyitásoknak és támadásoknak köszönhetően a vendég együttesnek esélye sem volt a játszma győzelemre. Így az első felvonást 25:14 arányban megnyerték fiaink.

A második játérész már szorosabb csatát hozott a két csapat között. Nyitásfogadásunk pontatlanabb lett így támadójátékunk is akadozott, így a fellelkesült vendégek ezt a játékrészt megnyerték 22:25 arányban.

A vesztes szett után csapatunk hamar tudta rendezni sorait így a következő két felvonásban már ismét magabiztosan játszott. Ennek és Surányi nagyszerű játékának köszönhetően a mérkőzést sikerült megnyerni.

 

MEAFC-Gyöngyösi RSE 3:1 (14; -22; 13 ;12)

MEAFC kezdő: Surányi, Kiss, Lukács, Germuska, Bagó, Barócsi

Csere: Soltész (liberó), Varga, Nagy, Busák

Edző: Bacsó István

Bacsó István nyilatkozata:  ,,Kisebb hullámvölgy után és a saját lelki nyomásunkat magunk után hagyva sikerült az ellenfél felé kerekednünk. Gratulálok a csapatomnak amiért formálódik a csapategység. Külön köszönet a csere játékosoknak, akik a csapat érdekeit szem előtt tartották. „

 

A következő fordulóban az ugyancsak bajnoki címről álmodó Nyíregyháza csapatához látogatunk. Minden kedves szurkolónkat oda is várjuk szeretettel:

Helye: Nyíregyháza, Kiss Ernő u. 8, 4400

Ideje: 2018.01.27. 17:00

 

 

 

Forrás: Youtube.com

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk