Legközelebbi eseményeink


Számháborúval zárt a 150 pontos Miskolc!

2019. április 05. (péntek) 00:09

FIÚ MEFOB: Tripla-dupla, 3 dupla-dupla és egy negyvenes a hazai mérleg!

Miskolci Egyetem – NKE SE 150-36 (40-6, 30-8, 42-13, 38-9)

Egyetemi Bajnokság, Miskolc, Körcsarnok, 30 néző.

Vezette: Vaszi Ádám, Lónáth László.

MEAFC: Orliczki Már. (22), Gonda (40/27), Szanyi (7/3), Kopasz (20/12), Szőke (22). Csere: Orliczki B. (23), Lippai (14), Tóth (2), Takács. Edző: Drahos Gábor.

NKE: Kovács (6), Obermann (13/6), Polgári (4/3), Tasnádi (11), Polyák (2). Edző: Szekeres Dávid.

 

Elhalasztott, majd elmaradt mérkőzést pótlására érkezett külön engedéllyel Miskolcra az NKE csapata.

A vendégek öt játékosa minden tiszteletet megérdemelt, hiszen fáradtsággal és erőfölénnyel nem törődve küzdötték végig a 40 percet. A bajnok miskolciak egy pillanatra sem vették félvállról a találkozót, így valóságos számháborút rendeztek. Kopasz tripla-duplája mellett (20 pont, 19 lepattanó, 10 szerzett), három miskolci játékos is dupla-duplával zárt. Orliczki Márton (22 pont, 15 gólpassz), Orliczki Bence (23 pont, 10 lepattanó), Szőke Gábor (22 pont, 10 lepattanó) kétszámjegyű teljesítményéhez Gonda Zsombor 40 pontja és 9 sikeres hármasa is szépen illeszkedett. A találkozó így mindkét fél részéről elérte célját, hiszen épségben, egészségben, sportszerűen véget ért.

 

Drahos Gábor (Miskolci Egyetem): Tovább haladtunk a bajnoki finisek felé tervezett ösvényén. Bár nem volt egy súlycsoportban a két csapat, így is hasznos dolgokat igyekeztünk gyakorolni és javítani. Gratulálok játékosaimnak a megfelelő koncentrációhoz és az ellenfél tiszteletéhez, valamint az NKE öt játékosának a derekas helytálláshoz. Két dolog hiányzott ma: egy jó Orliczki Marci tripla, meg Andjela az asztalból!

Szekeres Dávid (NKE SE): Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez és játékosaimnak a helytálláshoz. Örülök, hogy pótolni tudtuk a meccset, kár lett volna kihagyni ezt a mai játékot.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk