Legközelebbi eseményeink


Tortát ér a 100. pont!

2017. február 22. (szerda) 15:15

Gyermek Kupa, Alsóház - 2. forduló, 2. régió "D" csoport

MEAFC Szürke Farkasok – Beszterce KK 76-16 (25-4, 19+4-2+2, 12-2, 16-6)

MEAFC: Oleár (25), Csiky (11), Dócs (10), Dallos (7), Lengyel (6), Szűcs (4), Bedzsó (3), Váradi (3), Halász (2), Gyulai (2), Tisza (2), Monostori (1). Edző: Cserhalmi Ede.

Salgótarján: Mag (4), Szaltorisz (4), Deák (2), Geri (2), Puporka M. (2), Földi (1), Holló (1), Csata, Mikuska N., Mikuska O., Puporka R., Végh.. Edző: Béres Dávid.

 

Fürge Gyík DSE – MEAFC Szürke Farkasok 12-101 (0-30, 2+1-16+2, 3-34, 6-19)

Sátoraljaújhely: Kababik (5), Angyal (3), Illés (2), Mundér (2), Czagány, Erdei, Géczi, Kecskés, Kis, Kocsi, Sáfrányos, Sikora. Edző: Polincsár Róbert.

MEAFC: Oleár (36), Szűcs (14), Dallos (12), Bedzsó (8), Csiky (8), Dócs (6), Monostori (6), Lengyel (5), Gyulai (4) Váradi (2), Halász, Tisza. Edző: Cserhalmi Ede.

 

Cserhalmi Ede, vezetőedző: Mindkét mérkőzésen nagyarányú győzelmet tudtunk aratni. Ellenfeleinktől előrébb járunk a kosárlabdában, örömteli, hogy minden játékos dobott pontot. Voltak nagyon szép megoldások, de az összjátékban még adódott pár hiba. Az időben, pontos passzolást még tanulni kell. Védekezésünk időnként majdnem hiba nélküli volt, néhány játékos erőn felül teljesített! A második mérkőzésen elértük a mágikus 100 pontot. Gratulálok a csapatnak!

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk