Legközelebbi eseményeink


Tudatosság és akarat!

2017. november 20. (hétfő) 12:09

Kenguru kupa, Alapszakasz 2. forduló, 2. régió, "E" csoport

MVSI Kossuth – MEAFC Kossuth 40-50 (14-14, 8+4 - 10+6, 8-7, 6-13)

MVSI: Lehoczky (13), Gombos (9), Kiss (8), Vadeczki (6), Dorony (1), Dudás (1), Kerezsi (1), Varga (1), Drotos, Nagy, Vincze, Zelman. Edző: Stefánné Hegedűs Zsuzsanna.

MEAFC: Kiss (18), Kiss Z. (10), Rozmán (8), Dudás (5), Holló (4), Kovács (4), Konyecsnyik (1), Bián, Halász, Kozák, Sándor, Vágó. Edző: Béres Dávid.

 

MEAFC Kossuth – Fürgye Gyík DSE 62-8 (20-0, 19+6 - 0+6,11-0,6-2)

Miskolc: Kiss (15), Kiss Z. (14), Dudás (10), Holló (7), Rozmán (7), Kovács (5), Ling (3), Kozák (1), Hegyi, Konyecsnyik, Strázsa, Szeniczey. Edző: Béres Dávid.

Sátoraljaújhely: Czagány (3), Dienes (1), Gulyás (1), Kapi (1), Sikora (1), Uguyen (1), Balogh, Bocsi, Kapi M., Zajtácz. Edző: Kababik Edina.

 

Béres Dávid edző: Lehetőséget kaptak az idén kezdő fiatalok is, hogy bizonyítsák rátermettségüket. A rutinosabb játékosokkal karöltve helytállóan és magabiztosan játszottak, amely rendkívül biztató a jövőt tekintve. A védekezésben még mindig vannak lemaradásaink, melyet hétről hétre gyakorolni fogunk, de látszik a tudatosság és az akarat! Az első mérkőzésen fej-fej mellett haladt a két csapat, mindkét oldalt voltak hibák, ellenben nagyon szép és látványos megoldások is. Az utolsó negyedben dőlt el a mérkőzés, kevesebbet hibáztunk, mint ellenfelünk, így a mi oldalunkra dőlt a mérleg mutatója. Egy kis pihenő után újra a parkettra léptünk. Az előző meccs hibáit megbeszélve és ezekből felkészülve kezdtük el a mérkőzést. Gyors játékkal és jó védekezéssel hamar tetemes előnyt szereztünk, amit minden negyedben növelni tudtunk és a mérkőzés végéig meg is tartottunk! Gratulálok a srácoknak a továbbjutáshoz!

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk