Legközelebbi eseményeink


U-14: Karácsonyi felkészülési torna Szlovákiában!

2019. január 11. (péntek) 18:41

Karácsonyi felkészülési tornán vett részt a MEAFC U14-es csapata a szlovákiai Svit városában. A hatcsapatos tornán való részvételt a kiemelt serdülő bajnokságra való felkészülés fontos állomásának szántuk.

5 mérkőzést játszottunk serdülő szabályrendszerben nagyjából 48 óra alatt kifejezetten képzett, jó ellenfelek ellen, amelyek közül 3 is idősebb játékosokból állt. Játékosaink hamar felvették a ritmust és 4 mérkőzésen sikeresen felvették a harcot az ellenfél játékosaival. Ezek közül egyet megnyertünk, hármat pedig szoros, végjáték mérkőzésen vesztettünk el. Csak az utolsó, a kadett játékosokkal felálló későbbi tornagyőztes szeredi csapattól szenvedtünk egyértelmű vereséget. Ezen a mérkőzésen már nagyon fáradtan mozgott a csapat.

Összességében kifejezetten hasznos volt a torna, ahol végre szoros mérkőzéseken, éles helyzetekben kellett döntéseket hoznia a játékosoknak. Ráadásul az ellenfelek képzettsége és harcmodora olyan lerövidített döntési helyzetekbe kényszerítette a játékosokat, amelyeket edzéseken és az őszi mérkőzéseken kevéssé tudtak gyakorolni, ezekből a szituációkból nagyon sokat tanulhattak és tanultak is.

A torna hangulata, szervezettsége példaértékű volt. A svitiekben egy az utánpótlás nevelésben is magas szinten dolgozó, végtelenül szimpatikus egyesületet ismertünk meg, akikkel reményeink szerint folytatjuk az együttműködést.

 

Eredményeink:

  • 1. BK Michalovce-MEAFC 37-35
  • MEAFC-MBK Karlovka Bratislava 55-34
  • BKM Iskra Svit (2005)-MEAFC 59-51
  • MEAFC-BKM Iskra Svit (2004) 44-50
  • MEAFC-BK Lovokomotiv Sered 34-79

 

Hajrá MEAFC!

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk