Legközelebbi eseményeink


Újabb sikeres pesti est!

2019. március 05. (kedd) 05:41

Kicsit döcögősen folyt a játék, ám végül magabiztosan győztük le az eddig még nyeretlen fővárosi gárdát.

ELTE-BEAC – Miskolci Egyetem 50-72 (15-23, 11-11, 15-20, 9-18)

Egyetemi Bajnokság, Budapest, Tüskecsarnok, 10 néző.

Vezette: Józsa András Junior, Németh Patrik.

ELTE BEAC: Molnár (10/3), Koncz (13), Czinner (15/9), Mayer (2), Somosi (6). Csere: Kósy (4), Szeller, Kovács, Torda. Edző: Varga Zsolt.

MEAFC: Takács (14/6), Szanyi (4), Kopasz (2), Hartman (10), Lippai (22). Csere: Gonda (17/9), Orliczki B. (3), Orliczki Már. Edző: Drahos Gábor.

 

Két napon belül másodszor érkezett a miskolci csapat Budapestre, hisz a vasárnapi NB I-es bajnokit követően hétfőn MEFOB jelenése volt Takácséknak.

Nehezen pörgött a vendégcsapat, így a derekasan célzó házigazda könnyű kosarakkal indította a mérkőzést. A teljes első félidőben gyakorlatilag egyenlő erők csatáztak a pályán, ám a folytatásban állandósította a 10 pont feletti távolságot a Miskolc. Rengeteg üres helyzetet puskázott el a MEAFC, ám így is a vártál ugyan nehezebben, de összességében magabiztosan nyerte meg a találkozót.

Folytatás hétfőn a még veretlen Nyíregyháza otthonában. Hajrá, Miskolc!

 

Drahos Gábor, vezetőedző: Szerettem volna, ha sokkal gördülékenyebb a mai játékunk, ám nagyon sok hibával játszottunk. Ha nem a kispadról néztem volna végig a találkozót, azt is mondhatnám, hogy jó volt a védekezésünk, ám a kevés kapott pont ellenére nem volt az. A győzelem nem forgott veszélyben, begyűjtöttük, de a folytatásban ennél sokkal tudatosabban és okosabban kell kihasználni értékeinket a pályán belül. Gratulálok az ellenfélnek is, végig méltó ellenfelek voltak.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk