Legközelebbi eseményeink


Vereség ellenére is járt a taps!

2015. március 05. (csütörtök) 22:25

Kemény, küzdelmes és izgalmas mérkőzésen maradtunk alul a papíron jóval előrébb rangsorolt egriekkel szemben.

Remek lehetőség volt fiainknak, hogy egy „B” csoportban edződő csapat ellen is megmutassák, mennyit fejlődtek mostanában. Nos, a szomorú végeredmény elhomályosítja azt a sok pozitívumot, amit összemelóztak a miskolci legények. A centik és kilók terén felhalmozott hátrányunk, a sok pici figyelmetlenség és temérdek kihagyott büntetőnk miatt csupán derekas helytállássá szelídült az oly sokáig érlelődő bravúrgyőzelem. Az Eger – a mai végeredménytől függetlenül is - biztos másodikként várhatja a folytatást, míg nekünk kedden, Budapesten nyernünk kell az NKE otthonában, hogy matematikailag továbbra is versenyben legyünk a nyíregyháziakkal szemben a harmadik helyért. Mindent bele, Gyerekek!

 

MEAFC – EKF- Egri VSE 73-78 (18-12, 20-24, 15-17, 20-25)

Egyetemi Bajnokság, Miskolc.

Vezette: Vaszi, Lónáth.

MEAFC: Kiss (17), Nádasi (17), Szepesi (22/3), Takács (7). Tamás. Csere: Veres (6), Horváth (4), Sörlei. Edző: Drahos Gábor.

Eger: Tóth (16/6), Frey (17/9), Jakab (15/9), Csabák (14), Varga (10). Csere: Nemes (4), Horváth (2), Meggyes, Bürgés. Edző: Váczi Péter.

 

Drahos Gábor, vezetőedző: Egyfelől rengeteget hibáztunk, de sohasem adtuk föl, és ezt edzőként roppant mód tudom tisztelni. Másfelől szeretem Szegedet és az utóbbi szűk húsz évben mindig szurkoltam és szurkolok az ottani kosárlabda csapatoknak. Harmadrészről pedig jövök egy szódával csapatkapitányomnak, mert lerontottam az átlagát.

 

További információk

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk