Legközelebbi eseményeink


Visszavágtunk az ottani vereségért!

2017. február 22. (szerda) 15:27
Kopasz Marci látványos kosarakkal jutott el 19 pontig a MAFC elleni egyetemi bajnoki meccsen! Kopasz Marci látványos kosarakkal jutott el 19 pontig a MAFC elleni egyetemi bajnoki meccsen!

A sérült Lippai nélkül is csapat volt a MEAFC!

MEAFC-MAFC-BME 80-71 (26-20, 19-15, 18-17, 17-19)

Fiú Egyetemi Bajnokság, Miskolc, Körcsarnok.

Vezette: Vaszi Ádám, Lónáth László.

MEAFC: Takács (13), Orosz (15), Kopasz (19/6), Szepesi (12/6), Galló (19). Csere: Orliczki B. (2), Horváth. Edző: Drahos Gábor.

Mafc-Bme: Szálas (19/12), Dobos (9), Fekete (2), Mihalics (11/6), Kiss (27). Csere: Varga (3), Schaul, Horváth. Edző: Tiba Klára.

Drahos Gábor, vezetőedző: A meccs elején pocsékul helyezkedtünk védekezésben a gyenge oldalon, utána már csak rosszul, majd nem annyira rosszul. Tanulságos meccs volt, rengeteg gyermeteg hibát vétettünk, de szerencsére rengeteg jó döntést is hoztak a fiúk. Jó volt nézni, hogy a sok maflaság ellenére sokszor tényleg jól végrehajtották a kért feladatokat. Kopasznak a sok hullámzása ellenére akadt 3 megmozdulása, amikért meg kellett, hogy dicsérjem. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk