Legközelebbi mérkőzéseink
 • Női kézilabda csapat 2017
  Női kézilabda csapat 2017
 • Női kézilabda csapat 2015
  Női kézilabda csapat 2015
 • Női kézilabda csapat 2013
  Női kézilabda csapat 2013

Szakosztály hírek

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
További tartalom Meg, Még, Még, Ennyi nem elég!
 

Kézilabda szakosztály

Szakosztályvezető: Dr. Dimény Imre
(+36 30 337-9870; dimeny@meafc.hu)

Edző: Solymosi Tamás
(+36 70 626-5334; solymosi@meafc.hu)

Női csapat edzése: kedd 18:30 – 20:00 és csütörtök 19:00-20:30 (Körcsarnok)

SZAKOSZTÁLY TOBORZÁS

Női csapatunkkal a megyei bajnokságban, valamint a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) kupa rendszerű küzdelmeiben veszünk részt. Jelenleg nincs állandó férfi csapatunk, a Miskolci Egyetemen tanuló férfi kézilabdázók csak a MEFOB-ra állnak össze, rövid felkészülést követően indulnak el rajta. Ennek ellenére az érdeklődő, esetleg kézilabdás múlttal rendelkező női kézisek mellett férfi kézisek jelentkezését is várjuk, hiszen kellő létszán igény és akarat (rendszeres edzésjárás iránti hajlandóság) esetén biztosítanánk a férfi csapat részére is edzésidőpontot.

SZAKOSZTÁLY BEMUTATKOZÁS

Kézilabda szakosztályunk női szakággal működik, 22 aktív kézilabdázónk van. Jelenleg 17 fő U23-as (MEFOB) utánpótlás korú sportolóval foglalkozunk (rendszeres edzések). Csapatunk kizárólag U23-as korosztályú egyetemistákkal versenyzik a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Kézilabda Bajnokságban. Az egyetemi bajnokság kupa rendszerű, a szükséges számú játéklehetőség biztosítása érdekében csapatunkat nem utánpótlás korú játékosokkal kiegészülve a megyei bajnokságban is versenyeztetjük, amelyet 2015-ben megnyertünk.

Hetente 2*1,5 óra labdás edzést, továbbá 1 óra erőnléti edzést tartunk. Az edzéseknek és a hazai mérkőzéseknek a Miskolci Egyetem Körcsarnoka ad otthon, amely erre a célra tökéletesen megfelel. A korábbi évek sportfejlesztési programjainak köszönhetően a feltételek sokat javultak, a színvonalas szakmai munkához és az amatőr szintű versenyzéshez immáron valamennyi feltétel adott.

Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk