• Bokros István szakosztályvezető 2015
    Bokros István szakosztályvezető 2015

Szakosztály hírek

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
További tartalom Meg, Még, Még, Ennyi nem elég!
 

Tájfutó szakosztály

Szakosztályvezető: Bokros István

Telefon: +36 20 588-4853

Email: bokros@meafc.hu

SZAKOSZTÁLY TOBORZÁS

Jelenleg a szakosztály tagjainak többségét az egyetemi oktatók, dolgozók és az itt végzett hallgatók alkotják, majd kétharmad részük már szenior korú versenyző. Szeretnénk minél több hallgatót bevonni, elsődleges célunk szakmai segítséget nyújtani az erdei sportok elsajátításához (tájfutás mellett hegyifutás, tájkerékpár, sítájfutás, rádiós tájfutás, barlangászat). Az edzések egyéni terv szerint kiscsoportokban (2-4 fő) történnek, az OB-k mellett elsősorban a megyei versenyeken indulunk és havonta 2-3 edzőversenyt is szervezünk. Legügyesebb hallgatóinkat szeretnénk indítani az október 26-27-i MEFOB-on. Várjuk a versenyengedéllyel rendelkező tájfutók jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

Szakosztályvezető: Bokros István (Vegyipari Gépek Tsz., A/5 205.)
Telefonszám: 20/588-4853
E-mail: bokros@meafc.hu

Edző: Bokros György (Egyetemi Körcsarnok)
Telefonszám: 46/565-111, 14-28 mellék
E-mail: bokrosgyorgy@meafc.hu

SZAKOSZTÁLY BEMUTATKOZÁS

A szakosztályunk továbbra is két területre fektet nagy hangsúlyt. Egyrészt edzőversenyek szervezésével segítjük az egyetemen tanulók és dolgozók sportolását, egyúttal népszerűsítjük a sportágat, és bemutatjuk az érdeklődőknek. Másrészt versenyzési lehetőségeket biztosítunk a tanulók, dolgozók, valamint a továbbra is egyesületünket választó korábbi hallgatóink számára.

Szakosztályunk három célkitűzése:

1. Anyagi lehetőségeinkhez viszonyítva szeretnénk minél több versenyen részt venni, legfőbb célunk, hogy szenior kategóriában dobogós helyezéseket érjünk el az idei év során

2. A következő idényben is szeretnénk edzőversenyeket szervezni, ezáltal tovább népszerűsíteni a sportágat.

3. További célunk az aktív részvétel a megyei rendezésű versenyeken.

A 2016-os évben hangsúlyos szerepet kap a MEAFC-nál a tájfutó sportág, hiszen áprilisban a Miskolci Egyetem sportközpontjában került megrendezésre a Tájfutó MEFOB, továbbá a Miskolci Egyetem a házigazdája a 2016-os Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságnak.

Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk