MEFOB Röplabda

2013.03.29. RÖPLABDA MEFOB férfi selejtező mérkőzés 2013. április 03. (szerda) 02:10

Debreceni Egyetem – Miskolci Egyetem 0:3
(16-25, 19-25, 20-25)

Miskolci Egyetem: Csizmadia, Kiss, Kozsla, Rosta, Csengeri, Czeglédi, Barócsi
Edző: Siklósi Zsolt

Az első játszmában csapatunk magabiztos játszott. Jól működtek a blokkok és nagyon jól fogadtunk aminek köszönhetően nagyon sok labdát tudtunk centerben támadni ami ellen a Debrecennek nem volt ellenszere. Így csapatunk az első játszmát könnyedén nyerte meg.

A második játszmában kicsit beragadt a együttesünk és így az eredményjelző 1-4-et mutatott a Debrecen javára. Szerencsére játékosaink gyorsan magukhoz tértek és 4-4-re alakították az állást. Ezután a csapat ismét leblokkolt, a nyitás fogadások kicsit pontatlanok voltak és így nem tudtunk eredményesen támadni ennek következtében újra elhúzott az ellenfél. Egy gyors időkéréssel sikerül rendezni sorainkat és pillanatok alatt 10-15-re módosítottuk az eredményt s biztosan hoztuk a játszmát.
A harmadik szett könnyebb volt mint a második, ismét nagy lendülettel és elszántsággal robogtunk előre és a debreceni csapat nem találta az ellenszert a játékunkkal szemben.
A szettet végül 20-25-re nyertünk, de három, négy pont különbség mindig meg volt a két csapat között.

A csapat a mérkőzés folyamán nagyon összeszedetten és magabiztosan játszott, mind fejben mind fizikálisan a debreceniek fölé nőtt.

A következő ellenfelünk a döntőbe jutásért a Nyíregyházi Főiskola együttese lesz!