Asztalitenisz szakosztály

Két pont idegenből

A közeli napokban játszották le a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei férfi asztalitenisz csapatbajnokságban a tavaszi nyolcadik forduló mérkőzéseit. A MEAFC II gárdája Sárospatakon vendégszerepelt, de ott sem jött zavarba és nyert.

A miskolciak a párosok után döntetlenre álltak, ugyanis az Erdődi, Varga duó veszített, viszont a Sajti, Bolló egység nyert. Az első egyéni körben sem dőlt el semmi, érvényesült a papírforma, két-két partit könyvelhettek el a felek. A másodikban a miskolciak lépéselőnybe kerültek, ugyanis a négy mérkőzés közül hármat is besöpörtek, és ezzel kétegységnyi előnyhöz jutottak (6-4).

A harmadikban ismét döntetlennel zárult a kör, míg a negyedikben másodszor is az egyetemisták diadalmaskodtak: három mérkőzést könyvelhettek el. A Sárospatak gárdája igazából nem tudta megkérdőjelezni a miskolciak sikerét, beigazolódott, hogy egy fecske nem csinál nyarat: hiába nyerte meg mind a négy mérkőzését Sáfrányos Jenő (még játszmát sem veszített), ez kevés volt a végső sikerhez.

EredménySárospataki ASC SE II – Miskolci EAFC II 7-11. Sárospatak, megyei bajnokság. Győztek: Bolló (3), Sajti (3), Varga (3), Erdődi (1), a Sajti, Bolló pár.

D. L.