Röplabda szakosztály

Megalakult a MEAFC röplabda szakosztálya

A MEAFC elnöksége 2013. április 16-i ülésén, elfogadva a férfi és női röplabda csapat kérelmét, értékelve az elmúlt évek munkáját (edzések látogatása, az intézmény hírnevéhez méltó fegyelmezett és eredményes részvétel a MEFOB-okon és más egyetemek közötti tornákon), az intézmény röplabda sportját is felvette a szakosztályok közé. A MEAFC röplabda szakosztályának megalakulásával immáron 10-re emelkedett a Miskolci Egyetem sportegyesülete szakosztályainak a száma. A szakosztályvezetői feladatokat Veres Zsófia látja el.

Az elnökség ezen kívül értékelte a legutóbbi elnökségi ülés óta eltelt időszak eseményeit, valamint egyhangúlag elfogadta a 2012. évi szakmai és pénzügyi beszámolót. Rakaczki Zoltán elnök tájékoztatást adott arról, hogy a látvány csapatsportágak támogatása keretében a 2012/2013-as támogatási időszakhoz kapcsolódóan, mostanra látva a befolyt támogatásokat, május végén megindulhatnak a tervezett sportfelszerelés beszerzések. Ezen túlmenően beszámolt arról, hogy a 2013/2014-es időszakra vonatkozóan, kosárlabda, kézilabda, labdarúgás (futsal) és vízilabda sportágakban nyújtott be a MEAFC sportágfejlesztései programot (támogatási kérelmet) az érintett szakszövetségekhez.

Az elnökség megjelent tagjai: Rakaczki Zoltán, Prof. Dr. Illés Béla dékán, Szabady Szabolcs ME-HÖK elnök, Boda Péter létesítmény igazgató és Dr. Fazekas Csaba kosárlabda szakosztályvezető. A többi elnökségi tag egyéb elfoglaltság miatti távolmaradását előre jelezte.