Klub

MEAFC Küldöttközgyűlés

Kedves MEAFC Tagok!

Szeretnélek tájékoztatni benneteket arról, hogy a május 27-i, hétfői MEAFC Küldöttközgyűlés hivatalos része 1 órával később, csak 19:00 órától kezdődik.

18:00 órától a MEAFC kispályás labdarúgó csapata a bajnokság tavalyi győztesével mérkőzik meg az Egyetemi Műfüves Futball Arénában, a mérkőzés kimenete várhatóan meghatározza az idei városi bajnokság végeredményét, győzelem esetén jelentős lépést tennénk a bajnokság megnyerése felé.

Az alkalmat kihasználva, a MEAFC vezetéssel és tagokkal közösen szeretnénk megtekinteni a mérkőzést és csak 19:00-től elkezdeni a Küldöttközgyűlést. A közös szurkolás kiváló lehetőséget teremt a tagok, valamint a tagok és a vezetés közötti kapcsolat erősítésére, valamint első lépés egy olyan időszak újraélesztése felé, amikor még az egyetemi vezetők, oktatók és hallgatók nagy számban látogatták a MEAFC különböző csapatainak fontosabb mérkőzéseit.

A Közgyűlés várható maximális időtartama 1,5 óra.

A Küldöttközgyűlésre a Körcsarnokban kerül sor, a lelátóval szembeni gyakorlótéren, amely nyilvános, így mind a labdarúgó mérkőzésre, mind a Küldöttközgyűlésre hívunk és minél nagyobb számban várunk benneteket.

A Küldöttközgyűlés napirendi pontjait, a módosított kezdési időponttal, mellékeltem.

Üdvözlettel:
Rakaczki Zoltán
MEAFC elnök