Klub

Küldöttközgyűlést tartott a MEAFC

2013. május 27-én küldöttközgyűlést tartott a MEAFC a Miskolci Egyetem Körcsarnokában.

A küldöttközgyűlés elején Rakaczki Zoltán elnök rövid tájékoztatást tartott a januári küldöttközgyűlés óta eltelt időszak eseményeiről, kiemelve a sporteredményeket (a teljesség igénye nélkül:  férfi kosárlabda NBII. I. hely, asztalitenisz NBIII. 3. hely, kispályás labdarúgó csapatunk megnyerte az Egyetemek Kupáját és a SportPont Program regionális selejtezőjét, férfi röplabda csapatunk pedig bejutott a MEFOB döntőjébe), a kommunikáció terén elért eredményeket és ismertetve a látvány-csapatsportágak társasági adóból történő támogatására beadott kérelmeinket. Egyesületünk kosárlabda, kézilabda, labdarúgás és vízilabda sportágakban adott be utánpótlás-fejlesztési programot.

A küldöttközgyűlés egyhangúlag fogadta el a MEAFC 2012. évi szakmai és pénzügyi beszámolóját, valamint a 2013. évi költségtervét.

A MEAFC alapszabálya értelmében a Miskolci Egyetem rektora és az ME Hallgatói Önkormányzata évente 1-1 főt delegál a MEAFC 9 tagú elnökségébe, melyet a küldöttközgyűlés hagy jóvá. A jelölések alapján a következő éves rendes küldöttközgyűlésig terjedő időszakra Laszák Líviát, a  Miskolci Egyetem főtitkárát és dr. Cseh Gergelyt, a Miskolci Egyetemisták Szövetségének elnökét választotta a küldöttközgyűlés a MEAFC elnökségébe. Gratulálunk és munkájukhoz sok sikert kívánunk!