Egyetemi Sport

Zumba Fitness Party a Miskolci Egyetemen!

Készen álltok arra, hogy bulizás közben formába hozzátok a testeteket? A Zumba program erről szól, melyben való részvétel, a Sportiroda támogatásával egyetemi hallgatóknak ingyenes!!!

„Sport a Miskolci Egyetemen, hallgatói szolgáltatások a sport területén” című TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV-2013-0004 pályázat keretében – melynek célja minél több hallgató megmozgatása – várunk minden érdeklődőt 2013. november 29-én (pénteken) 17.30-tól Zumba Fitness Party nyitórendezvénnyel, valamint rendszeres Zumba órákkal minden szerdán 17:15 – 18:15 között, Szabó Viki Zumba Fitness oktatóval a Miskolci Egyetem Körcsarnokának galériáján. 

Mit hallottál már a Zumbáról?

Lépten-nyomon találkozol a felirattal! MI EZ? Új őrület? – kérdezed. Nem! Ez a jövő ritmusa, a mindenki számára elérhető és sportolható mozgásforma.

A Zumba latin amerikai ritmusokra épül, a tánc és az aerobic ötvözete. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso, reagetton, hastánc. Egy óra alatt körülbelül 600 kalória égethető el.

Ha felkeltettük az érdeklődésed gyere el a Zumba Fitness Partyra, ahol többek között a világ egyik leghíresebb Zumba oktatója, Mario Gutierrez ZES-sel tart órát.

Ingyenes részvételért nem kell mást tenned, mint regisztrálsz (név, születési dátum, diákigazolvány szám) testnevelés órán Szabó Vikinél, vagy e-mail üzenetben a tesheni@uni-miskolc.hu címen. Regisztrálási határidő: 2013. november 28. (csütörtök) 18:00

Zumba Fitness Party időpontja: 2013. november 29. (péntek) 17:30 – 20:00

Helyszín: Miskolci Egyetem Körcsarnok

Ha kipróbáltad és megtetszett ez a mozgásforma, akkor ez a program NEKED lett kitalálva!

Részletekkel kapcsolatban információ: Brindza Henrietta (Körcsarnok 10-es ajtó, tesheni@uni-miskolc.hu, 70/614-2988).

Üdvözlettel,

Miskolci Egyetem Sportiroda