Klub

MEAFC 2013. évi szakmai tevékenysége

A MEAFC elnöksége és szakosztályvezetői összeállítottak egy tájékoztató anyagot a MEAFC 2013. évi szakmai tevékenységéről.

Az anyag tartalmazza mind a 10 szakosztály és a két hosszútávfutó versenyző éves beszámolóját, valamint a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságokon való részvételeket és elért eredményeket.

A MEAFC rendkívül sikeres évet zárt 2013-ban: a szakosztályok, csapatok, tagok száma egyaránt bővült, új tevékenységek indultak el, számos olyan eredményt értünk el, amelyre sportoló, edző, sportvezető egyaránt büszke lehet. Valamennyi szakosztály esetében sok pozitívumról számolhatunk be, az anyag részletesen tartalmazza is, most csak néhányat említve: kosarasaink a férfi NBII keleti csoportját, a női Kelet Ligát és a férfi megyei bajnokságot egyaránt megnyerték, férfi kispályás labdarúgóink szinte valamennyi amatőr egyetemi tornán diadalmaskodtak, közülük a legrangosabb az Egyetemek Kupáján megszerzett elsőség, férfi röplabda csapatunk 1980. után szerzett ismét bronzérmet MEFOB-on, asztaliteniszezőink pedig történetük legjobb eredményét érték el az NB III-as harmadik helyezéssel. Fontos megemlíteni, hogy 2013-ban ítélték a Miskolci Egyetemnek a Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokság rendezési jogát, a pályázat kidolgozásában a MEAFC fontos szerepet vállalt.  

További részletek az anyagban…Jó olvasgatást kívánunk a Miskolci Egyetem sportélete iránt érdeklődőknek!