Amerikai futball és Cheerleading szakosztály

Ezüst a II. MEAFC Aréna kupán

Immár hagyomány, hogy csapatunk ősszel rendezi az egyesületünkről elnevezett kupát, melyen tavaly sikerült az első helyért járó serleget az Egyetemvárosban tartani. Az idei kupa négy csapatra volt tervezve, azonban néhány nappal a rendezés előtt a Salgótarján Rascals csapata technikai okok miatt lemondta a szereplést, így 3 gárda mérte össze erejét!

A kupa nyitómeccsét a Miskolc Renegades 2 csapata ellen játszották a MEAFC játékosai, és a torna nem is indulhatott volna jobban, a kétszer 25 perc végén 35-19-re győzött a házigazda.

Ez után a Lions játékosai egy meccsnyi pihenőre vonultak, amíg a Renegades 2 összeszedett játékkal 20-0-ra győzte le a Hajdúszoboszló Rhinos csapatát.

Az alapszakasz utolsó meccsén csapatunk 19-8-as eredménnyel gyűjtötte be második győzelmét a nap folyamán, így jogot formálva az első helyért lejátszott összecsapásra.

A döntő mérkőzés következett, azonban a nyitómeccs hibáit orvosolva a Renegátok hamar magukhoz vették a vezetést, és a mérkőzés hajrájában meggyőző fölényt sikerül kiharcolniuk, ezzel megnyerve a kupa aranyérmét! Miskolc Lions- Miskolc Renegades 2: 19-47

Gratulálunk ezúton is a győzteseknek!