Kosárlabda szakosztály,  MEFOB Kosárlabda

Micsoda győzelem, lányok!

Úgy tűnik, beérett a hétfőnkénti edzésmunka női kosaras lányainknál. Hétről-hétre egyre több biztató jel érkezett korábban is a meccseiken, de sikerré összegyúrni csak a mostani, egri mérkőzésen sikerült.

Az első negyedet még megnyerte ellenünk a Novák-Tóbiás páros (az egriek összes első félidei pontját ők ketten szerezték), a folytatásban aztán Hájer Tamara hintett egymaga 17-et, jelezve, ezt a műfajt ő is jól ismeri. A továbbra is eredményesen játszó miskolci csapat Kővári triplája után már 21 egységgel is vezetett, amiből még bőven maradt a hátralévő hét perc leteltekor is.

Gratulálunk lányok, megérdemeltétek már ezt a sikert!

Eger-MEAFC 59-72 (20-14, 8-22, 11-17, 20-19)
Női Egyetemi Bajnokság. Eger, Szilágyi Gimnázium. Vezette: Gergely, Domán.

Eger: Takács (2), Kovács (2), Szöllősi, Tóbiás (23), Novák (26/12). Csere: Mizsér (4), Pócsik (2), Sálek, Bódig. Edző: Varga György.
MEAFC: Eisert (4), Hájer (33/6), Kővári (8/3), Kovács (10), Zsoldos (8). Csere: Faragó (7/3), Gyürék (2). Edző: Lőrincz István. 

Lőrincz István, vezetőedző: Az első negyedben nem a megbeszélteknek megfelelően játszottak a lányok, de szerencsére a második játékrészben jóval rámenősebben védekeztek, így nagyobb előnyhöz jutottunk. A mérkőzést végig irányítottuk és Tami nagyszerű teljesítményével megérdemelten nyertük idei első meccsünket. Gratulálok a lányoknak!