Kosárlabda szakosztály,  MEFOB Kosárlabda

Azonnal borítottuk a papírformát!

Győzelemmel indította fiú csapatunk az Egyetemi Bajnokságot. A gazdasági szempontokat is figyelembe vevő lebonyolítási rendszer miatt többnyire páros kosárlabda meccseket szervezve rendezik a fordulókat, így – a lányokhoz hasonlóan – a miskolci legények is a Szeged gárdája ellen mérkőztek. Utóbb kiderült, hogy nem is akárhogyan.

Az évek óta komoly csapattal bíró csongrádiak is meglepődtek a mieink eredményességgel párosuló, ellentmondást nem tűrő harcosságán, így a kiegyenlített mérkőzés végén megérdemelten zsebelték be kosarasaink a lelátóról taps formájában érkező nézői dicséretet. Hétfői folytatásként a Nyíregyházi Főiskola csapata érkezik. A találkozó 18:15-kor kezdődik a Körcsarnokban.

MEAFC – USC Szeged 67-60 (20-11, 10-21, 19-20, 18-8)
Egyetemi Bajnokság, Miskolc, Egyetemi Körcsarnok.
Vezette: Lengyel, Vaszi.

MEAFC: Kiss (11), Nádasi (15), Szepesi (15), Takács (5/3), Tamás (4). Csere: Sörlei (9), Veres (5), Horváth (3), Jurányi. Edző: Drahos Gábor.

Szeged: Gyuricskó (3), Takács (17/6), Masa (2), Simon (1), Liszkai (2). Csere: Verba (15/6), Horváth (5), Szőke (5), Fehér (4), Brenyó (4), Jáhni (2), Márok. Edző: Szablics Péter.

Drahos Gábor, vezetőedző: Hozzáállást és elszántságot kértem… s kaptam. Ha az átállás minden fejben állandósul, akkor a kosárlabdázás többi alkotóelemét idővel ugyan, de sokkal könnyebben sajátítják majd el a fiúk. Mivel közösséget építünk, külön öröm kosaras lányaink támogató szurkolása.

Következő mérkőzésünk időpontja:

2014. november 3. hétfő
18:15 MEAFC – Nyíregyházi Főiskola

Hajrá, Miskolc!