Kosárlabda szakosztály,  MEFOB Kosárlabda

Nyögvenyelős, de győzelem!

Óriási küzdelemben második mérkőzésüket is megnyerték fiú kosarasaink.

A rengeteg rádobással és hibával tarkított meccs harmadik negyedéig a lendületesen támadó nyíregyházi csapat még tartotta magát, de az utolsó tíz perc már a miénk volt. A kipontozódás, sérülés, lecserélés által megfogyatkozott korábbi hazai kezdőötöst nagyszerűen helyettesítette a kispadunkról érkező, végre pontokban is megmutatkozó lelkesedés, mely a várt sikert is meghozta a csapatnak. Gratulálunk, Fiúk!

MEAFC – Nyíregyháza 77-69 (20-20, 25-19, 11-19, 21-11)
Egyetemi Bajnokság, Miskolc, Egyetemi Körcsarnok.
Vezette: Lengyel, Lónáth.

MEAFC: Kiss (10/3), Nádasi (13), Szepesi (8/6), Takács (4), Tamás (4). Csere: Sörlei (13/3), Veres (13), Hadházi (9/3), Horváth (3). Edző: Drahos Gábor.

Nyíregyháza: Gáspár, Czura (27), Horányi, Földesi (7), Oláh (20/3). Csere: Tárnok (12), Major (1), Soltész, Szondi. Edző: Hegedűs Ferenc.

Drahos Gábor, vezetőedző: Semmi sincs még veszve, hiszen csapatként tudtunk megnyerni egy újabb nehéz mérkőzést. Ennek borzasztóan örülök. Szakmailag, hogy mennyi dobás maradt ki, hogy ki hova nézett, merre nem passzolt vagy mozgott, bár fontos volna, de egyelőre még hátrébb van a listánkon. A lényeg, hogy a meccs előtt ismét mindenki időre át volt öltözve. A következő cél, hogy a szerdai indulásról ne késsen senki.

Következő mérkőzésünket idegenben játsszuk:

2014. november 12. szerda
19:15 ELTE – MEAFC
Hajrá, Miskolc!