Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U16

Tovább robog kadett csapatunk!

A zömmel fiatalabb játékosokból álló szerencsiek az első félidőben sok befutásra és betörés-kiosztásra épülő stílusos játékukkal még tartották magukat, a fordulást követően azonban már nem tudtak mit kezdeni a Kalassai Márk vezérelte miskolci legényekkel. Centerünk 30 dobott pontja mellé, kihasználva az alacsonyabb ellenféllel szembeni fizikális fölényét, lekapott még 38 lepattanót is. Az utolsó negyedben a sokat hiányolt gyors indításokból is eredményesek tudtunk lenni, így a végig agresszívan hajtó vendégek csak a különbségből tudtak faragni, újabb győzelmünk nem forgott veszélyben.

MEAFC – Szerencs 63-48 (17-14,11-7,23-8,12-19)

MEAFC: Orosz (2), Váradi, Tamás (7), Szőke (12), Kalassai (30). Csere: Szegedi (8), Tisza (2), Szobonya (2), Veres. Edző: Milen Vukicevic.
Szerencs: Gál (4), Vecser (2), Jurák (9), Asszú (7), Nagy (4). Csere: Molnár ((12), Sándor (6), Géczi (2), Sztankovics An., Szepesi, Varga. Edző: Gulyás László.

Milen Vukicevic: Örülük, hogy nyertünk.Támadásban és védekezésben is nagyon sok a javítani való, de egy ilyen győztes meccs után jobb a hangulat és könnyebb a hibákat csiszolni az edzéseken. A fiúk harcoltak becsülettel, de látható mennyi munka áll még előttünk.

Jövő héten kétszer is idegenben játszik a csapat. Jövő kedden Debrecenbe, szerdán pedig Szerencsre utaznak a fiúk.

Mindent bele ott is!

Hajrá, MEAFC!