Kosárlabda szakosztály,  Megyei

Melós megyei győzelem

Két, gyors játékosokkal felálló, agresszív játékkal operáló csapat találkozott a megyei bajnokság újabb körében.

A vendégek keményen odatették magukat az elején, így a sok (lépés) hibával nyitó juniorjaink ekkor még nem tudtak kellőképp kibontakozni, Felvettük a kesztyűt, alkalmazkodtunk az ellenfél védekezéséhez, majd remek Koroknai-féle megoldásokkal fokozatosan növeltük a különbséget. Az utolsó negyedben – pár szellős védekezésünknek köszönhetően a tervezettnél jóval kevesebb ideig, de – fiatalabbjaink is pályára léptek. A mérkőzés jól szolgálta a vasárnapi és keddi bajnoki meccsekre való felkészülést. Mindent bele, Fiúk!

MEAFC Junior – Tiszaújváros Phoenix KK 76-50 (12-13, 21-12, 20-15, 23-12) 

MEAFC: Orliczki M. (13), Bihari (8), Orliczki B. (14), Galló (13), Koroknai (22). Csere: Eke (2), Szőke (2), Homoki (2), Kalassai. Edző: Milen Vukicevic.
Tiszaújváros: Szendrey (13/6), Nagy (12/6), Keresztesi (5/3), Zsuga (2), Bartovics (1). Csere: Majer (13/3), Szilasi (2), Deli (2). Játékos-edző: Szendrey Zsombor

Milen Vukicevic, vezetőedző: Nehézkesen indítottuk a meccset, nem használtuk a fejünket megfelelően. A félidő végétől kezdve aztán megtalálták a fiúk az ellenszert, így fokozatosan növeltük az előnyt. Rengeteg gyermeteg hibánk volt, ezek nélkül kell tovább haladnunk. Gratulálok a győzelemhez a csapatnak.

Hajrá, MEAFC!