Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U18

Legyőztük a bajnokot!

Karácsonyi hangulatban indult az egyébként remeknek ígérkező megyei mérkőzés, hisz „ajándékba” adott labdáinknak köszönhetően simán ellépett tőlünk a tavalyi bajnok Sátoraljaújhely.

Percről percre lendültünk egyre jobban játékba, így – a sok hiba ellenére is – a 18. percben az ismét parádézó Bihari kosarával, a mérkőzés során először átvettük a vezetést. A második félidőben is bizonyította nagyszerű csapategységét az ellenfél, remek támadásokból dobott kosarakkal tartották magukat meccsben. Az utolsó negyedben pár gyors és jó hazai megoldás végül bedarálta az egy cserével már fáradni látszó rutint, így fiaink nagyszerű bajnoki skalpot tehettek a MEAFC Karácsonyfája alá!

MEAFC – Sátoraljaújhely TK 75-65 (15-20, 24-22, 16-10, 20-13) 

MEAFC: Orliczki M. (6), Bihari (33), Orliczki B. (2), Galló (12), Koroknai (22). Csere: Eke, Kalassai Edző: Milen Vukicevic.
Sátoraljaújhely: Halász (24/3), Horváth B. (14), Bartkó  (12), Sztankai. (6), Köteles (3/3). Csere: Hörcsik  (6/6).

Milen Vukicevic, vezetőedzőNagyon hasznos dolog, hogy idősebb és rutinosabb játékosok ellen gyakorolhatunk a megyei bajnokságban. Hogy milyen mértékű lesz a fejlődés, vagy mire lesz elég a játékunk, azt én sem tudom, de tény, hogy a fizikális erőnk mellett minden meccsen újabb és újabb arcát mutatja meg a csapat. Ezek pedig nekem mindenképp bizakodásra adnak okot!