Kosárlabda szakosztály,  Megyei

Papírforma házon belül!

Fiataljaink ott folytatták, ahol tavaly abbahagyták. Erőszakos, jó játékkal bedarálták egyesületünk – foghíjas létszámmal érkező, a meccsen is gyorsan fogyatkozó, de végig derekasan küzdő – öregebbjeit, így továbbra is veretlenül állnak a Megyei Bajnokságban.

MEAFC Junior – MEAFC Felnőtt 80-39 (12-8, 25-11, 21-8, 22-12) 

MEAFC Junior: Orliczki (18), Hajkó (8), Bihari (16), Galló (12), Koroknai (12), Csere: Eke (5), Homoki (5), Szőke (4). Edző: Milen Vukicevic.
MEAFC Felnőtt: Tóth (17), Jurányi (10), Sepsi (5), Balogh (2), Hegedűs. Csere: Nagy (5/3), Drimus. Edző: Sneider Zoltán.

Milen Vukicevic, vezetőedzőEz egy igazi házon belüli harcos meccs volt, amelyben a junior csapat jobbnak bizonyult. A fiúk mindent megtettek a sikerért, harcoltak végig, ami külön látszódott védekezésünkben. Támadásban voltak különböző technikai és taktikai hibák, amelyeket meccsről meccsre javítunk. Gratulálok a fiúknak és remélem, hogy a folyamatban lévő fejlődés a továbbiakban is meglátszódik majd.

Sneider ZoltánA jelentős magassági és fizikai fölényben lévő fiatalok ellen semmi esélyünk nem volt, mert a taktikai elképzelésekből a pályán semmit sem tudtunk megvalósítani.