Kosárlabda szakosztály,  MEFOB Kosárlabda

Vereség ellenére is járt a taps!

Kemény, küzdelmes és izgalmas mérkőzésen maradtunk alul a papíron jóval előrébb rangsorolt egriekkel szemben.

Remek lehetőség volt fiainknak, hogy egy „B” csoportban edződő csapat ellen is megmutassák, mennyit fejlődtek mostanában. Nos, a szomorú végeredmény elhomályosítja azt a sok pozitívumot, amit összemelóztak a miskolci legények. A centik és kilók terén felhalmozott hátrányunk, a sok pici figyelmetlenség és temérdek kihagyott büntetőnk miatt csupán derekas helytállássá szelídült az oly sokáig érlelődő bravúrgyőzelem. Az Eger – a mai végeredménytől függetlenül is – biztos másodikként várhatja a folytatást, míg nekünk kedden, Budapesten nyernünk kell az NKE otthonában, hogy matematikailag továbbra is versenyben legyünk a nyíregyháziakkal szemben a harmadik helyért. Mindent bele, Gyerekek!

MEAFC – EKF- Egri VSE 73-78 (18-12, 20-24, 15-17, 20-25)

Egyetemi Bajnokság, Miskolc.

Vezette: Vaszi, Lónáth.

MEAFC: Kiss (17), Nádasi (17), Szepesi (22/3), Takács (7). Tamás. Csere: Veres (6), Horváth (4), Sörlei. Edző: Drahos Gábor.

Eger: Tóth (16/6), Frey (17/9), Jakab (15/9), Csabák (14), Varga (10). Csere: Nemes (4), Horváth (2), Meggyes, Bürgés. Edző: Váczi Péter.

Drahos Gábor, vezetőedzőEgyfelől rengeteget hibáztunk, de sohasem adtuk föl, és ezt edzőként roppant mód tudom tisztelni. Másfelől szeretem Szegedet és az utóbbi szűk húsz évben mindig szurkoltam és szurkolok az ottani kosárlabda csapatoknak. Harmadrészről pedig jövök egy szódával csapatkapitányomnak, mert lerontottam az átlagát.