Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Harmadik helyen zárta a Regionális bajnokságot férfi röplabda csapatunk!

Az előző fordulóban nyújtott kiváló teljesítménynek köszönhetően (3 győzelem) csak a rosszabb szett arány miatt állt csapatunk a dobogó harmadik fokán a Pénzügyőr-Debrecen mögött. Ahhoz, hogy a bajnokság második helyet megszerezzék a fiúk, a gyöngyösi záró fordulóban mindhárom ellenfelét le kellett volna győzniük. Sajnos több meghatározó játékos is hiányzott (sérülés, családi elfoglaltság miatt), így csapatunk egy győzelemmel és két vereséggel zárta az utolsó fordulót és ezzel eldőlt az is, hogy a bajnokságban a harmadik helyen végzett.

Mérkőzések:

Gyöngyös-MEAFC 0:2

Kunhegyes-Pénzügyőr Debrecen 1:2

Gyöngyös-Pénzügyőr Debrecen 0:2

MEAFC-Kunhegyes 0:2

MEAFC-Pénzügyőr Debrecen 1:2

Regionális Bajnokság végeredménye:

1.       Kunhegyes                   27 pont

2.       Pénzügyőr-Debrecen 24 pont

3.       MEAFC                         18 pont

4.       Gyöngyös                     3 pont

A szezonban férfi csapatunk remekül teljesített, hiszen a MEFOB döntőbe jutás a Debreceni Egyetem első osztályú csapata elleni vereség miatt nem sikerült, míg a Regionális bajnokságban a harmadik helyen zárt a csapat. Reméljük, hogy ezek az eredmények a következő szezonban tovább fognak javulni!

A csapat tagjai: Rosta Balázs, Kiss Péter, Lőrincz András, Busák István, Bacsó István, Varga László, Gregor András, Lukács Tibor, Kormos Dávid, Csizmadia János, Mészáros Ádám, Bejczi Balázs, Barócsi Ákos

Edző: Siklósi Zsolt