Kosárlabda szakosztály,  MEFOB Kosárlabda

Az erősebb csapat nyert!

Csak a két középső negyedben voltunk ellenfelek.

Lendület, összeszokottság, eredményesség. Ez a három szó ma hiányzott a fiúkból, vagyis inkább kettő, hiszen a középső jelzőt az új csapat építése miatt klasszikus értelemben nem róhatjuk fel hibaként.

Bár derekasan küzdöttünk, az „A” csoportban idén használatba kerülő Bus Ivánnal – aki jelenleg az első osztály legjobb magyar passzolója – megerősített Nyíregyháza ellen ma nem volt esélyünk. A kintről és bentről is végig eredményes vendégek megérdemelten nyerték a meccset. Folytatás hétfőn Egerben.

MEAFC- Nyíregyházi FSE 61-100 (17-35, 17-17, 18-15, 9-33)

Fiú Egyetemi Bajnokság, Keleti csoport, 3. forduló. Miskolc, Körcsarnok.

Vezette: dr. Mészáros Balázs, Lónáth László.

MEAFC: Sörlei (10/6), Orosz (10), Horváth (7/3), Orliczki B. (10/3), Galló (18). Csere: Tamás (6/3), Nagy, Jurányi. Edző: Drahos Gábor.

Nyíregyháza: Bus (17/12), Czura (27/3), Vida (17/15), Oláh (21/9), Szondi Á. (12). Csere: Földesi (6), Szondi K., Horányi. Edző: Farkasinszki Gábor.

Drahos Gábor, vezetőedző: Ahogy tavaly, most is tetszetős kosárlabdát játszottak a nyíregyházi kosarasok, ami remek dobóformával párosult. Ez így nekünk ma sok volt, viszont aki figyelt, az rengeteg hasznos dolgot el tudott lesni az ellentől odabent a pályán. Én kintről meg láttam legalább kilenc jó megmozdulást az enyémektől. Hamarosan profitálunk majd ezekből.