Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Sikeres szezonkezdés

Röplabda Regionális Bajnokság 2015/2016 – 1. forduló

Az idei Regionális Bajnokság 1. fordulóját rendezte meg csapatunk október 31-én. A tavalyi évhez hasonlóan, csapatunk mellett a tavalyi bajnok Kunhegyes, a Gyöngyös valamint a Pénzügyőr SE-kerekestelepi Termálfürdő és Kemping gárdája indultak még.

Első mérkőzésünket a Gyöngyös csapatával játszottuk. A mérkőzés igen szoros küzdelmet hozott ahol jobban összpontosítottunk és pontosabb nyitásainknak és ütéseinknek köszönhetően végül a mérkőzést 2:0 arányban megnyertük. Csapatunk második ellenfele a tavalyi év aranyérmese, a Kunhegyes gárdája volt. Erről a mérkőzésről is elmondható, hogy mindkét csapat szép játékot mutatott be. A MEAFC játékosai, igazi csapatként küzdöttek, egymást támogatva és bíztatva így ezt az akadályt is sikerrel vettük. Ez a mérkőzés, ahogy az első is, 2:0- ás miskolci győzelmet hozott.

A nap legutolsó mérkőzésén a Pénzügyőr SE-kerekestelepi Termálfürdő és Kemping csapata volt az ellenfelünk. Mindkét csapat mindent megtett a győzelemért, hol egyik, hol másik csapat tudott ellépni pár pontra a másiktól. A kritikus helyzetekben fontos volt az új játékos Csizmadia János jelenléte, aki a mérkőzés megnyeréséhez nagyban hozzájárult megbízható ütő teljesítményével. Így ezt a csatát is sikeresen megnyerték fiaink 2:0 arányban.

Az első fordulóról összességében elmondható, hogy minden mérkőzés nagy csatákat hozott szép és izgalmas labdamenetekkel.

A következő forduló november 14-én szombaton, Gyöngyösön kerül megrendezésre.

A csapat tagjai: Varga László, Busák István, Lukács Tibor, Gregor András, Kiss Péter, Csizmadia János, Lőrincz András, Bejczi Balázs, Kormos Dávid, Siklósi Zsolt, Barócsi Ákos

Edző: Siklósi Zsolt, Bacsó István