Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

MEAFC Férfi Röplabda csapat

Február 20-án rendezték meg a Regionális Bajnokság soron következő fordulóját hazai környezetben.

A nap első mérkőzését legnagyobb riválisunkkal, a Pénzügyőr SE-Debrecen együttesével vívtuk meg. Az első szettet az összeszedett játéknak, és az ellenfél szervarontásainak köszönhetően megnyertük, azonban a második szettben csapatunk sokat hibázott, így ezt a játszmát a vendég gárda nyerte. Sajnos az utolsó, döntő szettet, és ezáltal a mérkőzést is a hajdúsági csapat nyerte. A második mérkőzésen a Kunhegyes csapatával küzdöttek meg játékosaink, ahol a forgatókönyv és az eredmény az előző meccshez hasonlóan alakult. A nap zárásaként a Gyöngyös csapata ellen léptünk pályára, és 2:0 arányban győzelmet arattunk. Csapatunk továbbra is vezeti a bajnokságot, megelőzve a Debrecen csapatát is, igaz csak a több szerzett pont miatt.

A fordulóban pályára léptek: Siklósi Zsolt, Gregor András, Csizmadia János, Lőrincz András, Kiss Péter, Rosta Balázs, Kormos Dávid, Busák István, Varga László, Barócsi Ákos.

Edző: Siklósi Zsolt

A bajnokság következő fordulója március 19-én, Gyöngyösön kerül megrendezésre.

Férfi MEFOB csapatunk március 1-jén 19 órától hazai környezetben (E/4-es kollégium tornaterme) fogadja az EKF Eger csapatát.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!