MEFOB Röplabda,  Röplabda szakosztály

Nagy csatában maradt alul férfi röplabda csapatunk!

Március 1-jén este 7 órától fogadta csapatunk az EKF Eger csapatát az E/4-es kollégium tornatermében. Ezzel a mérkőzéssel kezdték meg fiaink idei szereplésüket a MEFOB küzdelmeiben.

A mérkőzés első szettjében csapatunk magabiztosan és összeszedetten kezdte a játékot, így meg is nyerte azt. Sajnos a következő szettet a hevesi csapat kezdte jobban, és mire a játékosaink feleszméltek, már behozhatatlan hátrányba kerültek az ellenféllel szemben, így ez a szett a vendégeké lett. A harmadik szett ismét szoros és helyenként látványos megmozdulásoktól sem mentes játékot hozott, azonban a jobban koncentráló és nagyon jól nyitó egriekkel szemben nem találtuk meg az ellenszert, így ez a játékrész is az övék lett. A negyedik szettet ugyan csapatunk kezdte jobban, de sajnos elfogyott a lendület játékosainkból, így ezt a szettet és egyben a mérkőzést is az EKF Eger gárdája nyerte meg.

A visszavágó mérkőzésre március 7-én kerül sor Egerben, este 8 órától. Csapatunk mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy idegenben legyőzze az Eger csapatát, és így tovább jusson a következő fordulóba.

Miskolci Egyetem – EKF Eger 1:3

A csapat tagjai: Csizmadia János, Kormos Dávid (GEIK), Lőrincz András (GEIK), Rosta Balázs (MFK), Cserba István (GK), Barócsi Ákos

Edző: Siklósi Zsolt