Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U11

MEAFC Cápakölykök: Irány az Országos Jamboree!

Magyarország legjobb 16 kenguru csapata közé jutott a MEAFC!

Gyerekeik, edzőik, MEAFC-os szülők, MEAFC-os szurkolók!

Most nem ragozzuk a tényt, hogy az ország legjobb U-11-es csapatai közé jutottunk, egyszerűen köszönjük Nektek, büszkék vagyunk Rátok!

Most kell csak igazán keményen dolgozni tovább és tovább edzésről edzésre!

Hajrá, MEAFC!

MEAFC Cápakölykök – Mezőcsát DSE  58-35  (12-6, 11+6 – 3+5, 18-15, 11-6 )

MEAFC: Gadus (11), Purgel (11), Bodnár (10), Lengyel (7), Kecskés (7), Ang (3), Boholy (3),Horváth (2), Hartman (2), Szabó (1),  Buday (1) , Tóbiás, Nagy Sz., Hámoros. Edző : Lugosi Zsuzsanna.

Mezőcsát: Új-Nagy (16), Kovács (4), Burgi (4), Németh (3), Balázs (3), Német (2), Havasi (1), Gyulai (1), Kemény (1), Horváth, Karanyicz, Nagy. Edző : Tóth István.

Tiszaújváros Phoenix KK- MEAFC Cápakölykök  41 – 49 (4-1, 8+3- 12+7, 14-8, 12-21 )

Tiszaújváros: Czimer (12), Nagy B. (8), Szabó (7), Pásztor (6),Katona (5),Geiger(1),Balogh (1),Oláh (1), Ördög, Homonai , Csordás, Nagy A. Edző: Fejes Anita.

MEAFC: Gadus (26), Purgel (8), Bodnár (8), Szabó (3), Kecskés (1), Ang (1), Boholy (1), Tóbiás (1), Horváth , Hartman, Buday, Nagy Sz., Hámoros, Lengyel. Edző: Lugosi Zsuzsanna.

Lugosi Zsuzsanna, vezetőedző: Nagyon fontos két mérkőzés állt előttünk, mivel ezen múlt az Országos Jamboree-ba jutás. Sokat készültünk a hétvégére fizikálisan és taktikailag is. Az első mérkőzésen jött a „papírforma”, és mivel a Mezőcsát ellen nagy különbséget sikerült kialakítani a meghatározó játékosoknak, így az eddig kevesebb lehetőséghez jutó játékosok most több időt kaphattak arra, hogy megmutathassák tudásukat a pályán. Örömteli volt, hogy éltek is a lehetőséggel!

A második mérkőzést tudtuk, hogy a Tiszaújváros nem fogja könnyen adni. Mindkét csapatnál – az izgalomnak is betudhatóan – nagyon sok közeli dobás kimaradt ( I. negyed 4-1). Az egész mérkőzésen fej-fej mellett haladtunk, de a jól működő egészpályás letámadásunknak köszönhetően a Tiszaújvárosiak fejben és fizikálisan is megtörtek, mi pedig kihasználtuk ezt. Az utolsó két negyedben mutatkozott meg igazán az, amit én látni szerettem volna eddig is: a csapatmunka.

Gratulálok a srácoknak, mert nagy dolgot hajtottak végre, büszke vagyok rájuk. Az Országos legjobb 16-ba jutás már a zsebünkben van, a következő cél a legjobb 8-ba való bejutás!