Egyéb Hírek

Amerikai foci fezen

A MEAFC Lions második FEZEN Divízió II-es mérkőzésén, idegenben, a rendes játékidőben játszott döntetlen után, a hosszabbításban vereséget szenvedett a Gladiators 2 alakulatától.

A mérkőzés biztatóan kezdődött a Lions számára, hiszen egy mezőnygóllal megszerezték a vezetést (0-3), ezt követően azonban a Gladiators csapata fordítani tudott, és sikerült a touchdown utáni 2 pontos kísérletük is (8-3). A második negyedben Kormos Sándor két futott touchdown-jának, és egy sikeres extra pontjának köszönhetően, a MEAFC Lions vezetésével mentek pihenőre a csapatok (8-16). A második félidőben a Gladiators kezdett szerzett futásból egy touchdown-nal, majd Kormos Sándor megszerezte harmadik futott touchdown-ját, ezzel növelve a MEAFC előnyét (14-22). A szoros végjátékban ellenfelünknek sikerült még egy touchdown-t szereznie, majd csapatunknak nem sikerült levédekeznie egy újabb két pontos kísérletet sem, így döntetlenre módosult az állás (22-22). Az oroszlánoknak még adódott egy lehetősége, hogy rendes játékidőben eldöntse a mérkőzést, azonban elvesztették a labdát, így hosszabbításban kellett eldönteni a meccs végeredményét. A hosszabbításban mindkét csapatnak volt egy-egy támadássorozat lehetősége. A Gladiators élt is ezzel, touchdown-nal fejezte be támadását, és mivel ezt követően csapatunknak nem sikerült pontot szerezni, így eldőlt a 29:22-es végeredmény.

A Lions támadósorából ki kell emelnünk Kormos Sándort, hiszen összes pontszerzésünket neki köszönhetjük. A védelemből Zsitnyánszki Róbertet emelnénk ki, aki remekül siettette az ellenfél irányítóját és többször állította meg futójátékukat.

A MEAFC Lions következő mérkőzése – ami az utolsó alapszakaszbeli hazai mérkőzés – május 29-én 15:00-tól kerül megrendezésre a Miskolci Ifi pályán. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! Biztassuk együtt a csapatot, hogy megszerezzék első győzelmüket a magyar bajnokságban!