Kosárlabda szakosztály,  MEFOB Kosárlabda

Többet dolgoztak már közösen, mint mi!

Az egyelőre még rutinosabb Eger ismét győzni tudott a Körcsarnokban.

Nem jött volna rosszul a friss egyetemistákkal felálló hazai csapatnak, ha az egriek elleni mérkőzés pár gyakorló fordulóval később következik. Az első félidőben látszott, hogy az akarattal és a küzdeni tudással idén sem lesz soha gondja a miskolciaknak, azonban az összeszokottságban és a pályán mutatott konkrét mozgásokban a vendégek előrébb tartanak.

A második félidőre – köszönhetően többek közt a 29%-os dobószázaléknak is – a jelenleg még hosszabb és rutinosabb kispaddal rendelkező Eger lerázta a fáradó hazaiakat és megérdemelten nyerte a meccset.

MEAFC-EKE-Eger 55-71 (17-20, 11-12, 12-20, 15-19)

Egyetemi Bajnokság, 1. forduló. Miskolc, Körcsarnok.

Vezette: Vaszi Ádám, Takács Zoltán.

MEAFC: Takács (4), Orosz (9), Szepesi (10/6), Kopasz (9), Lippai (17). Csere: Galló (4), Orliczki B. Edző: Drahos Gábor.

Eger: Tóth (20/18), Szabó (9/3), Illés (4), Fülöp (4), Csákvári (8). Csere: Csabák (9/6), Varga (7), Megyes (6/3), Kathi (2), Veres (2), Ungi, Beák. Edző: Váczi Péter.

Drahos Gábor, vezetőedző: Ami jó, hogy a fiúk az első igazi meccsükön jelezték, hogy igen komolyan számíthatok rájuk. Ami nem jó, azt meg edzésről edzésre nem csak ki akarjuk, de ki is fogjuk javítani, úgyhogy már várom a másnapi videózást!