Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Remek hangolódás a Magyar Kupa mérkőzésre!

2016. november 3-án csapatunk ismét pályára lépett a Regionális Röplabda Bajnokságban! A bajnokság második fordulóját Kunhegyesen rendezték, ahova csapatunk három győzelem reményében érkezett. A nap második mérkőzését játszotta csapatunk a Pénzügyőr Debrecen csapatával. A mindig nagy csatát hozó mérkőzésen ezúttal fiaink akarata érvényesült és magabiztos játékkal szerezték meg a győzelmet.

Csapatunk második mérkőzését a hazai csapattal játszotta, ahol az első játékrész igazán izgalmasra sikeredett. 24:21-es hazai vezetésnél Bagó László került a nyitósarokba, akinek remek nyitásai hozzá segítették a csapatot a szett megnyeréséhez.  A következő szettben már játékosaink összeszedettebben, pontosabban játszottak így nem is volt kérdés, hogy a szettet és ezzel együtt a mérkőzést is megnyeri csapatunk.

A harmadik mérkőzést a Gyöngyös csapatával vívtuk, amelyen kicsit átszervezett játékrendszerben lépett pályára csapatunk, azonban így is sikerült magabiztos győzelmet aratnunk a Heves megyei csapat felett.

Így a második fordulót csapatunk három győzelemmel és nulla vesztett szettel zárta.

Reméljük, ez a rendkívül jó forma megmarad a Vegyész RC Kazincbarcika elleni Magyar Kupa mérkőzésre is.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk 2016. november 15-én, este 7 órakor a Miskolci Egyetem E/4-es tornatermében megrendezésre kerülő Magyar Kupa mérkőzésen.

Regionális Bajnokság 2. fordulójának eredményei:

Kunhegyes – Gyöngyös                    2-1

MEAFC – Pénzügyőr Debrecen        2:0

Pénzügyőr Debrecen – Gyöngyös      2:0

MEAFC – Kunhegyes                      2:0

MEAFC – Gyöngyös                          2:0

Kunhegyes – Pénzügyőr Debrecen    2:0

Pályára léptek: Tóth Milán, Csizmadia János, Kiss Péter, Germuska Péter, Bagó Lászó, Kormos Dávid, Gregor András, Busák István

Edző: Siklósi Zsolt