Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Amerikai légióssal érkezik a Tiszaújváros!

Színvonalas és kemény megyei rangadó várható pénteken a Körcsarnokban!

Az NB I/B Keleti csoportjában 7 győzelemmel és 5 vereséggel az ötödik helyén álló tiszaújvárosiak legutóbb – az addig hibátlan mérleggel bíró – hazai pályájukon kaptak ki a Hódmezővásárhelytől (80-83). Túrái során azonban már nem volt ilyen sebezhetetlen a gárdájuk, hiszen ezen felül már négy alaklommal is vereséget szenvedtek. A vendégek légiós poszton is változtattak, a távozó ukrán Osnach helyére az amerikai Jaywuan Hill érkezett, aki a MEAFC ellen fog bemutatkozni új csapatában.

A miskolciak sem zárták túl vidáman az előző hetet, hiszen Egerben „hagytak” egy mérkőzést (73-65), ám a csoportot továbbra is vezetik (9-3).

Mi lehetne ilyenkor nagyobb kihívás a bizonyításra, mint egy jóféle borsodi rangadó.

A jóféle borsodiról jut eszünkbe, hogy a korban arra érdemes nézők ismét ingyen sörrel találkozhatnak a szomszédvári ütközet előtt, alatt és a készlettől függően után a Körcsarnokban!

A pénteken 18 órakor kezdődő találkozóra a belépés ingyenes!

Hajrá, MEAFC!

Bene Szilárd, vezetőedző: A szomszédvári rangadóknak mindig megvan a maga varázsa, nem kizárt, hogy megtelik a Körcsarnok. Bízom benne, hogy a hazai pálya és a lelkes közönségünk kellő önbizalmat ad nekünk és felszabadulttá tesz minket. Sokkal több van a csapatban és egyénileg a játékosokban is, mint ami a múlt meccsen kijött belőlük, itt az ideje, hogy megmutassuk.