Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U11

Egy csoporttal feljebb léptünk

Kenguru Kupa, Alapszakasz 7. forduló, 2. régió, “F” csoport

Gyöngyösi SI DSZSE – MEAFC Szürke Farkasok 19-42 (2-17, 5+5-4+4, 2-15, 5-2)

Gyöngyös: Kosztya (7), Farkas (3), Molnár (3), Szabó (2), Varga (2), Bujdosó (1), Gyulai (1), Barkóczi, Csatos, Holtner, Gyurkó, Tóth. Edző: Kurucsai József.

MEAFC: Csíky Zs. (20), Horváth (9), Nagy (5), Sulkovszki (4), Schmiedecke (2), Csíky A. (1), Váradi (1), Demeter, Monostori, Tisza. Edző: Cserhalmi Ede.

MEAFC Szürke Farkasok – Fürge Gyík DSE 36-20 (12-0, 6+2-3+4, 4-12, 12-1)

MEAFC: Sulkovszki (7), Csíky Zs. (6), Monostori (6), Horváth (4), Váradi (4), Csíky A. (3), Nagy (2), Schmiedecke (2), Tisza (2), Demeter. Edző: Cserhalmi Ede.

Sátoraljaújhely: Mundér (6), Kecskés (4), Szabó (4), Erdei (2), Sikora (2), Czagány (1), Sárosi (1), Balogh, Géczi, Jánosi, Zajácz. Edző: Kababik Edina.

Cserhalmi Ede, vezetőedző: A sok megbetegedés miatt nehezen állt össze a csapat. Az első mérkőzésen betegen játszott egy játékos, de ellenfelünktől előrébb jártunk a kosárlabdában. A nagy akarás és az okos védekezés vezetett a győzelemhez. Még jobban kell dobnunk a sima ziccereket és a büntetőket.

A második mérkőzésen nehezen lendültünk játékba, az egy meccsnyi szünet, a játékosok koncentrációját lecsökkentette. Nagyon sok hibával, pontatlanul játszottunk, rengeteg biztos ziccer kimaradt, de a harmadik és negyedik negyedben jobb ritmusban kosárlabdáztunk, mint ellenfelünk, így sikerült nyerni. A mérkőzéseket hat játékos mondta le egyéb okok miatt. Köszönjük azoknak a játékosoknak, akik vállalták a küzdelmeket. Gratulálok a csapatnak, egy csoporttal feljebb léptünk! A múltkori fekete szombat, most ezüstre változott!