Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

A bajnoki cím megvédését a húsvéti nyuszi hozta!

2017. április 15-én csapatunk ismét pályára lépett a Regionális Bajnokságban, melynek hatodik fordulóját Debrecenben rendezték.

A nap első mérkőzése nagy csatát hozott a Kunhegyes és a házigazda között. A kilátogató nézők egy parázs meccset láthattak, ahol a Kunhegyes gárdája diadalmaskodott 2:1 arányban.

A nap második mérkőzését játszotta csapatunk a Gyöngyös csapatával.  Abban a tudatban lépett pályára gárdánk, ha ezt a mérkőzést megnyerik, akkor a bajnokságot is megnyerik, és ezzel megvédik címűket. Játékosaink görcsösen kezdték meg a mérkőzést – ez látszott is játékukon – így egy nagyon szoros csata alakult ki a két gárda közt. Végül csapatunknak sikerült megnyerni a mérkőzést 2:0 arányban, amely annak is köszönhető, hogy mindkét szett végjátékában jobban tudtunk összpontosítani. Ennek a győzelemnek köszönhetően csapatunk megvédte Regionális bajnoki címét.

Csapatunk második mérkőzése a Kunhegyes csapata ellen volt. Az első szettet a Kunhegyes gárdája nyerte nagy csatában.  A második szettre csapatunk összekapta magát, pontosabban játszottak és az ő akaratuk érvényesült, így sikerült egyenlíteni. A lendület kitartott a harmadik szettben is, így csapatunk megnyerte a mérkőzést 2:1 arányban.

A nap utolsó mérkőzését a házigazda csapattal vívtuk. A mérkőzésről elmondható, hogy a hazai gárda akarata érvénysült, valamint játékosaink a nap végére elfáradtak és talán ki is engedtek annak tudatában, hogy már biztos a bajnoki cím. Így az eredmény 2:0 a hajdúsági gárdának.

Így az hatodik fordulót csapatunk két győzelemmel és egy verséggel zárta, viszont a bajnokság vége előtt egy fordulóval már biztos a bajnoki címvédés.

A következő fordulót május 13-án Gyöngyösön rendezik meg. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A bajnok csapat tagjai: Barócsi Ákos, Csizmadia János, Kiss Péter, Germuska Péter, Bagó Lászó, Varga lászló Mihály, Lukács Tibor, Bacsó István, Busák István, Tóth Milán, Klein Péter, Horváth Tibor, Soltész Bence, Kormos Dávid, Gregor András, Rosta Balázs

Edző: Siklósi Zsolt