Labdarúgó szakosztály

Szabadtéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság

A Miskolci Egyetem Sportközpont és Sportiroda, illetve a MEAFC ebben a tanulmányi félévben is megrendezi a már hagyománynak számító Szabadtéri Kispályás Labdarúgó Bajnokságot.

Célunk, hogy rendszeres sportolási lehetőséget biztosításunk a legnépszerűbb sportágban, a kispályás labdarúgásban.

A bajnokságban a Miskolci Egyetem nappali és levelezős hallgatói, vagy főállású dolgozói vehet részt.

1. Nevezés

Nevezni 2017. szeptember 29. 16.00-ig lehet a http://www.egyetemisport- miskolc.hu/?page_id=609  oldal on online, vagy a sportiroda@uni-miskolc.hu e-mail címen lehet csapatnév, csapatkapitány és annak telefonos elérhetőségének megadásával.

2. Nevezési díj:

A nevezés ingyenes!

3. A bajnokság helye és ideje:

Minden csapat a Miskolci Egyetemi Műfüves Futball Aréna melletti rekortán pályán játssza a mérkőzéseiket.

A nevezések alapján a bajnokság beindulása előtt sorsolással készül el a csapatok mérkőzéseinek párosítása, időpontja, pályabeosztása. A bajnokság 2017.10.03. és 2017.11.02. között kerül megrendezésre, a mérkőzések pedig hétköznapokon (Hétfőtől – csütörtökig), 16.00 – 22.00 között kerülnek kiírásra.

Azok a csapatok, akik határidőben 2017.09.29 16.00-óráig leadják a nevezésüket, emailben megkapják a teljes szezon lebonyolítási rendjét, a végleges versenykiírást és a versenyszabályzatot.

4. Díjazás:

A Bajnokság első három helyezettje, kupa és oklevél, díjazásban részesül.

5. Egyéb rendelkezések

A bajnokságban mindenki saját felelősségére vesz részt!

A 2017-2018-as I. félévi bajnokság folyamán felmerülő minden olyan vitás esetben, ami a versenykiírásban nem szerepel, a Versenybizottság dönt az MLSZ Fegyelmi Szabályzata, illetve a Labdarúgás Szabályzatai szerint.