Egyéb Hírek,  Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Háromból három győzelem

2017.10.-7-én 15:00-kor a férfi röplabda NB II keleti csoportjának harmadik fordulójában csapatunk a Gyöngyösi RSE vendégeként lépett pályára.

Az első szettben csapatunk villámrajtot és Germuska magabiztos nyitásainak és Csizmadia és Surányi nagyszerű blokkjainak köszönhetően 1:12-es eredményt mutatott az eredményjelző tábla. Ez az előny szett végéig kitartott. Így 7:25 arányban nyerte meg csapatunk a mérkőzés első felvonását.

A mérkőzés második felvonásában hasonlóan alakult a forgatókönyv, mint az első játékrészben. Csapatunk mind támadásban és mind védekezésben felülmúlta a vendéglátó csapatot. Így nem is volt kérdés, hogy ezt a játszmát is megnyeri csapatunk. Az eredmény 12:25 lett.

A mérkőzés harmadik felvonásában Surányi helyett Varga lépett pályára. A harmadik játékrész első részé izgalmasan alakult, hiszen a két csapat fej-fej mellett haladt. Ám a szett közepére csapatunk ismét magabiztos előnyre tett szert. Ekkor a mérkőzésen remekül teljesítő Bagó helyett Bacsó István edző pályára küldte ismét Surányit. Csapatunknak ezt a szettet is sikerült magabiztosan megnyerni 16:25 arányban.

A mérkőzést 0:3 arányban csapatunk nyerte meg. Így játékosaink sorozatban harmadik győzelmüket aratták a bajnokságban.

Bacsó István edző a mérkőzés után elmondta: Az első idegenbeli mérkőzésünk nagyszerű győzelmet hozott a csapat számára. Az első szettet szinte hiba nélkül hozta le a csapat. Kipróbáltuk liberó poszton egy junior korú játékost. Á második és harmadik szettben voltak a nyitással gondjaink, de a győzelem egy pillanatig sem volt veszélyben. A csere játékosok is lehetőséget kaptak a mérkőzés folyamán. Gratulálok a csapatomnak!’’   

MEAFC kezdő: Csizmadia, Busák, Bagó, Germuska, Surányi, Barócsi.

Csere: Soltész(liberó), Varga, Gönczi

Edző: Bacsó István