Kosárlabda szakosztály,  Kosárlabda U11

Elpazaroltunk két értékes meccset!

Kenguru Kupa, Alapszakasz 3. forduló, 2. régió

Egri Kék Oroszlánok  MEAFC Csibészek   2-0

Eger: Ficsor, Vágner, Besenyei, Pirk, Karcz-Lukács, Magyar, Szarka, Damaszlai, Sass, Bóta, Molnár, Görömbőly. Edző: Kiss György.

MEAFC: Horváth, Váradi, Burony, Tisza, Tóth, Miskolci, Orosz, Rem. Edző: Szollár Gergő.

DVTK – MEAFC Csibészek 2-0

DVTK: Ács, Berzy, Deli, Kertész, Márkusz, Medgyesi, Ocsenás, Papp, Supák, Szarvas, Tatai, Tóth, Váczy Edző: Lengyel József.

MEAFC: Horváth, Váradi, Burony, Tisza, Tóth, Miskolci, Orosz, Rem. Edző: Szollár Gergő.

Szollár Gergő, vezetőedző: A mérkőzést megelőző héten sajnos rosszul kommunikáltam a szülőkkel, így egy komolyabb félreértés miatt kevesen jelentünk meg a helyszínen. A korosztály versenykiírása szerint így a mérkőzések eredményei érvénytelenek. A következőkben a szervezési dolgokban is előre kell lépnem, lépnünk, hogy ilyen ne fordulhasson elő még egyszer. A mérkőzéseket természetesen foghíjasan is lejátszottuk. A kis létszám nagy lelkesedést hozott. Mind a két mérkőzésen partiban voltunk. Szép egyéni megoldásokból, illetve esetenként átadásból is tudtunk pontot szerezni. A védekezés sokat javult, de alkalmanként bele-bele bambulunk. Összességében a megjelent játékosakra nem lehet panasz. Utolsó erejükig küzdöttek és emellett a minőségben is komoly javulás történt.

Az Újévben teljes csapattal, reális eséllyel küzdhetünk meg a B csoportba való visszajutásért. Ezúton is Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok a srácoknak, családjaiknak, illetve az egész MEAFC családnak.