Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Küzdelmes győzelem a Kecskemét csapata ellen

2017.12.16-án este 17:30-kor az egyetem E/4-es kollégium tornatermében fogadta csapatunk a HÉP Kecskeméti RC U21-es csapatát a férfi röplabda NB II keleti csoportjának kilencedik fordulójában.

A mérkőzés első szettjében csapatunk uralta a játékot és magabiztos előnyre tett szert. Ám a végjátékra a fiatal kecskeméti csapat felerősödött és a pontatlanabban játszó csapatunk elvesztette az első felvonást.

A második játékrészre Barócsi helyett Nagy lépett pályára. Ebben a szettben csapatunk mind nyitásban és nyitásfogadásban stabilizálódót, így nem is volt kérdés, hogy ezt a játékrészt megnyeri csapatunk.

A mérkőzés harmadik és negyedik játszmájában csapatunk lemásolta második szett játékát. A végig lelkesen küzdő kecskeméti csapatot végül a nagyobb rutinnal rendelkező csapatunk megverte.

MEAFC-HÉP Kecskeméti RC U21  3:1 (24:26,25:20,25:17,25:22)

MEAFC kezdő: Csizmadia,Kiss,Bagó,Germuska, Surányi, Barócsi.

Cserék: Nagy, Busák, Szántai(liberó)

Edző: Bacsó István

Bacsó István edző a mérkőzés után elmondta: ,Az első és második szettben akadozott a gépezet. Utána feljavult a nyitásunk és támadásban is eredményesek maradtunk. Így most boldogan várhatjuk a tavaszi fordulót. Gratulálok a csapatnak!”

A bajnokság következő fordulójában csapatunk Debrecenbe a DEAC U21-es csapatához látogat. Minden kedves szurkolót várunk arra a mérkőzésre is.

Helyszín: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1, DESOK sportcsarnok

Ideje: 2018.01.06.  13:00