Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Váratlan vereség Debrecenben!

2018.01.06-án 13:00-kor a férfi röplabda NB II keleti csoportjának tizedik fordulójában csapatunk a DEAC U21 vendégeként lépett pályára.

A mérkőzés első játékrészében csapatunk villámrajtot vett az ász értékű szerváknak és a blokkoknak köszönhetően. Így a két csapat között 10 pont különbség volt. Ezt csapatunk a szett végéig megtartotta és így 14:25 arányban nyerte meg az első felvonást.

A második játékrészben csapatunk nyitásfogadása meggyengült így támadásaink is pontatlanabbak lettek. Ennek és a a közben játékba lendülő hazaiaknak köszönhetően csapatunk ezt a játékrészt elveszítette 27:25 arányban.

A harmadik felvonást is a hazaiak nyerték meg hiszen csapatunk játéka nem javult az előző szetthez képest. 25:17 

A negyedik játékrészben csapatunk ismét magára talált. Játékunk stabilizálódott és ismét a mi akaratunk érvénysült. Így sikerült egyenlíteni. 14:25

A mindent eldöntő szettben csapatunk ismét hibát hibára halmozva játszott, amit a lelkes hazaiak ki is használtak. 15:7

Bacsó István edző a mérkőzés után elmondta: ,,Sajnos sérülések és munkahelyi elfoglaltságok miatt tartalékosan lépett pályára csapatunk. Szoros küzdelemben maradtunk alul. Remélem kiheverjük a traumát és közösen tudjuk elérni a kitűzött célunkat.

MEAFC kezdő: Bagó, Varga, Klein, Csizmadia, Barócsi, Lukács

Csere: Soltész (liberó), Nagy

 Edző: Bacsó István

Szomorkodásra nincs idő hiszen január 13-én csapatunk ismét pályára lép. Ezúttal Kazincbarcikára látogatunk, ahol a VRCK U21-es csapatával küzdünk meg. 

Minden kedves szurkolót várunk oda is!

Helyszín: 3700 Kazincbarcika Lini István tér 4. 

Időpont: 2018.01.13. 16:00