Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Győzelem a megyei rangadón!

A férfi NB II Keleti csoport 11. forduló játéknapján csapatunk Kazincbarcikára látogatott, ahol a VRCK U21-es gárdájával mérkőzött meg.  A szombati mérkőzést közel 150 fő tekintette meg a helyszínen.

Az első felvonásban csapatunk magabiztos játékot mutatott. Mind támadásban és nyitásban a barcikai fiatalok felé nőtt. Így ezt a játékrész 20:25 arányban megnyerte.

A második szettre ellenfelünk összekapta magát, valamint csapatunk sok hibával játszott.  A szett végén Bacsó mester Nagy helyett Barócsit küldte a pályára. Ám ez sem segített csapatunkon így ezt a játékrészt a házigazdák nyerték meg 25:22 arányban.

A következő két játékrész is izgalmas csatát hozott a két gárda között még úgy is, hogy mindkét fél sok hibával játszott. A kilátogató nézők így is egy jó iramú szoros mérkőzést láthattak. A mérkőzés utolsó két felvonását csapatunk meg tudta nyerni a lelkesen küzdő hazaiak ellen, 21:25 illetve 22:25 arányban.

Csapatunk legjobbja a 27 pontot szerző Surányi István volt.

Bacsó István edző a mérkőzés után elmondta: ,,Már majdnem kezdő csapattal létünk pályára, a nyitás fogadásunk feljavult. Az előkészítő játékosoknál is sikerült az egyensúlyt megtalálni, így sikerült a győzelmet ünnepelni a mai nap. Gratulálok a csapatomnak!”

VRC Kazincbarcika U21-MEAFC 1:3 

MEAFC kezdő: Klein, Busák, Bagó, Germuska, Surányi, Nagy

Csere: Szántai (liberó), Varga, Soltész, Barócsi

Edző: Bacsó István

A bajnokság következő felvonásában hazai pályán fogadjuk a Gyöngyösi RSE csapatát. 

Ideje: 2018.01.20 17:30

Helyszín: Miskolc Egyetemváros E/4-es kollégium tornaterme

Minden kedves szurkolót szeretettel várunk!