Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Négy szettben győzött csapatunk hazai környezetben

A férfi röplabda NB II keleti csoportjának 12. fordulójában hazai környezetben fogadta csapatunk a Gyöngyösi RSE gárdáját.

Az első szettben magabiztos játékot mutatott csapatunk. Nagyszerű nyitásoknak és támadásoknak köszönhetően a vendég együttesnek esélye sem volt a játszma győzelemre. Így az első felvonást 25:14 arányban megnyerték fiaink.

A második játérész már szorosabb csatát hozott a két csapat között. Nyitásfogadásunk pontatlanabb lett így támadójátékunk is akadozott, így a fellelkesült vendégek ezt a játékrészt megnyerték 22:25 arányban.

A vesztes szett után csapatunk hamar tudta rendezni sorait így a következő két felvonásban már ismét magabiztosan játszott. Ennek és Surányi nagyszerű játékának köszönhetően a mérkőzést sikerült megnyerni.

MEAFC-Gyöngyösi RSE 3:1 (14; -22; 13 ;12)

MEAFC kezdő: Surányi, Kiss, Lukács, Germuska, Bagó, Barócsi

Csere: Soltész (liberó), Varga, Nagy, Busák

Edző: Bacsó István

Bacsó István nyilatkozata:  ,,Kisebb hullámvölgy után és a saját lelki nyomásunkat magunk után hagyva sikerült az ellenfél felé kerekednünk. Gratulálok a csapatomnak amiért formálódik a csapategység. Külön köszönet a csere játékosoknak, akik a csapat érdekeit szem előtt tartották. „

A következő fordulóban az ugyancsak bajnoki címről álmodó Nyíregyháza csapatához látogatunk. Minden kedves szurkolónkat oda is várjuk szeretettel:

Helye: Nyíregyháza, Kiss Ernő u. 8, 4400

Ideje: 2018.01.27. 17:00